Stoiximan Super League

Το (κιτρινό)μαυρο κουτί…

Το μαύρο κουτί ανοίγει μετά από τραγωδίες. Ωστόσο, το… κιτρινόμαυρο άνοιξε (από τους Αδαμίδη και Χιμένεθ) ΠΡΙΝ από «παραμύθι» -όπως ελπίζουν να εξελιχθεί η δύσκολη χρονιά για την ΑΕΚ! Ο πρόεδρος εξήγησε -ξανά- τη σφιχτή κατάσταση, ο προπονητής εμφανίστηκε -ξανά- αποφασισμένος να παλέψει και αμφότεροι συμφώνησαν (πάνω-κάτω) στα πρόσωπα και τους τρόπους που θα φτιάξουν μια ομάδα «κομάντο». Τι είπαν για το αν θα μείνουν σ’ αυτή οι Μίτσελ-Μπαχά και για το αν θα συμμετάσχουν οι Γεωργιάδης-Πορτίγιο!

Το μαύρο κουτί ανοίγει μετά από τραγωδίες.

Ωστόσο, το… κιτρινόμαυρο άνοιξε (από τους Αδαμίδη και Χιμένεθ) ΠΡΙΝ από «παραμύθι» -όπως ελπίζουν να εξελιχθεί η δύσκολη χρονιά για την ΑΕΚ!

Ο πρόεδρος εξήγησε -ξανά- τη σφιχτή κατάσταση, ο προπονητής εμφανίστηκε -ξανά- αποφασισμένος να παλέψει και αμφότεροι συμφώνησαν (πάνω-κάτω) στα πρόσωπα και τους τρόπους που θα φτιάξουν μια ομάδα «κομάντο».

Στη συνάντηση που ουσιαστικά εγκαινίασε τη νέα σεζόν για την ΑΕΚ (πριν την επίσημη «πρώτη» της Τετάρτης) ο Μανόλο Χιμένεθ και οι συνεργάτες του (Ντάνι Παστόρ, Χεσούς Μαλαγκόν) συζήτησαν για όλα με τους Αδαμίδη, Κωνσταντινίδη και Γκρέταρσον. Αφού συμφώνησαν… άπαντες, λοιπόν, για το πόσο σημαντική ήταν η ανανέωση συμβολαίου του Μανωλά, ο προπονητής επιβεβαίωσε ότι θεωρεί ικανοποιητική εξέλιξη την υπογραφή ενός… τέτοιου προσεχώς και με τον Κωνσταντόπουλο.

Ευτυχώς ή δυστυχώς, πάντως, επιβεβαίωσε ότι το ίδιο ικανοποιητική εξέλιξη θεωρεί και την παραμονή του Μπαχά -χωρίς, ωστόσο, να θέτει οποιουδήποτε είδους βέτο στη διοίκηση. Κι αυτό αφού παραδέχθηκε φυσικά ότι θα προτιμούσε σε αυτή τη θέση να έχει τον Πορτίγιο (αν τα περισσότερα από 600.000 ευρώ του κασέ του μπορούσαν να προσαρμοστούν στα δεδομένα της ΑΕΚ) ή έστω τον Κίνι -που επίσης έχει στα χέρια του προσφορές καλύτερες από της «Ένωσης».

Αυτό που συμφωνήθηκε, πάντως, επιπλέον είναι ότι προσφορά βελτιωμένη (ή έστω προσπάθεια για να γίνει τέτοια) θα επιδιωχθεί να φτάσει στα χέρια του Μίτσελ. Ο Χιμένεθ θεωρεί τον συμπατριώτη του εξαιρετική λύση που μπορεί να ανεβάσει επίπεδο την υπάρχουσα μεσαία γραμμή και θα ήθελε να εξαντληθούν τα περιθώρια για να καλυφθεί η (μεγάλη, πάντως) απόσταση που χωρίζει τις απαιτήσεις του από την ΑΕΚ.

Την ίδια ώρα, συναποφασίστηκε και η -τελευταία- απόπειρα που θα κάνει η «Ένωση» για να καλύψει τη μικρότερη διαφορά που τη χωρίζει από τον Πανσερραϊκό για τον Γιώργο Γεωργιάδη. Αν αυτή αποδειχθεί αρκετή για να πείσει τον Πέτρο Θεοδωρίδη, ο Χιμένεθ επιβεβαίωσε ότι θα τον καλωσόριζε με χαρά στην ομάδα. Αν όχι, έλαβε… ελπίδες ότι τα ίδια χρήματα θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για την αναζήτηση άλλου μεσοεπιθετικού (ή για μια μικρή υπέρβαση στο θέμα του φορ).

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x