Stoiximan Super League

Όλα καλά με Μπαλάφα

Τυχερός στην ατυχία του στάθηκε ο Σωτήρης Μπαλάφας. Ο Αρτινός μέσος χτύπησε στο πρωινό πρόγραμμα του Σαββάτου με συνέπεια να χάσει το απογευματινό φιλικό με την Φορτούνα Ντίσελντορφ, ωστόσο οι σημερινές εξετάσεις διέψευσαν την αρχική εκτίμηση που έκανε λόγο για τράβηγμα στον δικέφαλο. Αποστολή στο Άρνεμ: Δημήτρης Τσορμπατζόγλου

Τυχερός στην ατυχία του στάθηκε ο Σωτήρης Μπαλάφας. Ο Αρτινός μέσος χτύπησε στο πρωινό πρόγραμμα του Σαββάτου με συνέπεια να χάσει το απογευματινό φιλικό με την Φορτούνα Ντίσελντορφ, ωστόσο οι σημερινές εξετάσεις διέψευσαν την αρχική εκτίμηση που έκανε λόγο για τράβηγμα στον δικέφαλο.

Αποστολή στο Άρνεμ: Δημήτρης Τσορμπατζόγλου

Στο φιλικό με την γερμανική ομάδα προβλεπόταν να βρεθεί στο αρχικό σχήμα, όχι όμως στα χαφ, αλλά στο κέντρο της άμυνας. Ο τραυματισμός που υπέστη αποδείχθηκε επιπόλαιος (όπως έδειξε η μαγνητική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε την Τρίτη) αφού επρόκειτο για ένα απλό σφίξιμο, ωστόσο αρκούσε για να χαλάσει τα σχέδια του Λάζλο Μπόλονι που ήθελε να τον δοκιμάσει ως σέντερ μπακ. Το θετικό της υπόθεσης είναι πως τίθεται ξανά στην διάθεση του Ρουμάνου τεχνικού.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x