Stoiximan Super League

«Γιατί όχι στον Παναθηναϊκό;»

Διατεθειμένος να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό, σε περίπτωση που καταθέσουν επίσημη πρόταση για την απόκτησή του είναι ο Ραλφ ντε Σόουζα Τέλες. Ο μάνατζερ του αμυντικού χαφ της Κορίνθιανς, Άλισον Κόστα, επεσήμανε ότι για τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή έχει «ενοχληθεί» από τους «πράσινους», αλλά και από άλλες ομάδες.

Διατεθειμένος να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό, σε περίπτωση που καταθέσουν επίσημη πρόταση για την απόκτησή του είναι ο Ραλφ ντε Σόουζα Τέλες.

Ο μάνατζερ του αμυντικού χαφ της Κορίνθιανς, Άλισον Κόστα, επεσήμανε ότι για τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή έχει «ενοχληθεί» από τους «πράσινους», αλλά και από άλλες ομάδες.

Μιλώντας στην εφημερίδα “Εξέδρα”, ο 27χρονος χαφ δήλωσε για το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στο “τριφύλλι”: «Γιατί όχι; Αν υπήρχε κάποια συγκεκριμένη πρόταση, θα τη συζητούσα».

Στο ίδιο Μέσο, ο εκπρόσωπός του υπογράμμισε: «Μου τηλεφώνησαν από τον Παναθηναϊκό και ρώτησαν για τον Ραλφ. Περισσότερα, όμως, δεν μπορώ να πω. Για τον παίκτη ενδιαφέρονται και άλλες ομάδες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x