Stoiximan Super League

Όρεξη για δουλειά να έχουν…

Από την πρώτη στιγμή έδειξε τις προθέσεις του ο Ερνέστο Βαλβέρδε στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού οι οποίοι την Δευτέρα το απόγευμα συγκεντρώθηκαν για πρώτη φορά ενόψει των υποχρεώσεών τους στη νέα αγωνιστική σεζόν. Ο Ισπανός τους καλωσόρισε και τους ευχήθηκε να έχουν όρεξη για δουλειά. Τα λένε για μεταγραφές και Τζαβέλλα οι Μαρινάκης - Βαλβέρδε.

Από την πρώτη στιγμή έδειξε τις προθέσεις του ο Ερνέστο Βαλβέρδε στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού οι οποίοι την Δευτέρα το απόγευμα συγκεντρώθηκαν για πρώτη φορά ενόψει των υποχρεώσεών τους στη νέα αγωνιστική σεζόν.

Ο Ισπανός τεχνικός καλωσόρισε όσους παίκτες έδωσαν το «παρών» στη σημερινή «πρώτη» και τους ευχήθηκε να έχουν υγεία αλλά και… όρεξη για δουλειά, δίνοντάς τους το «μήνυμα».

Για περισσότερο από μια ώρα σήμερα γυμνάστηκαν οι παίκτες υπό τις οδηγίες του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Οι παρόντες
Στην πρώτη προπόνηση πήραν μέρος οι Χολέμπας, Φέισα, Μοντέστο, Μαρκάνο, Χαβίτο, Φουστέρ, Ουρτάδο, Ιμπαγάσα, Μιραλάς, Ριέρα, Κοστάντσο, Δασκαλάκης, Ν. Παπαδόπουλος, Μέγερι, Βαλεριάνος, Παπάζογλου, Λεάντρο, Σουμπίνιο, Κάταϊ, Ποτουρίδης, Γκαλίτσιος, Νικλητσιώτης, Γ. Παπαδόπουλος, Βασιλόγιαννης, Γκρμπιτς, Ντάρμπισιρ, Νέμεθ και Πάντελιτς.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ενταχθούν και οι Α. Παπαδόπουλος, Τοροσίδης, Φετφατζίδης, Μήτρογλου, Τζιμπούρ, Μέλμπεργκ, Ρόμενταλ και Μανιάτης.

Οι παίκτες χωρίστηκαν σε τέσσερα γκρουπ, και από αύριο οι παίκτες ανάλογα με το γκρουπ στο οποίο έχουν ενταχθεί θα υποβληθούν σε εξετάσεις.

Αύριο το πρώτο γκρουπ, το οποίο αποτελείται από τους Χολέμπας, Φέισα, Μοντέστο, Φουστέρ, Ουρτάδο, Ιμπαγάσα, Μιραλάς και Ριέρα, θα υποβληθεί σε ιατρικό έλεγχο στο θεραπευτήριο Metropolitan και ακολούθως σε εργομετρικό έλεγχο στις εγκαταστάσεις του Ρέντη.

Σήμερα υποβλήθηκε σε εξετάσεις και εργομετρικό έλεγχο ο Χαβίτο, ενώ πρόσφατα είχαν περάσει από ιατρικές εξετάσεις και εργομετρικό έλεγχο οι Φέισα και Μαρκάνο που μαζί με τον Χαβίτο ανήκουν στο πρώτο γκρουπ.

Οι ποδοσφαιριστές που αποτελούν το δεύτερο γκρουπ και είναι οι Κοστάντσο, Δασκαλάκης, Ν. Παπαδόπουλος, Μέγερι, Βαλεριάνος, Παπάζογλου, Λεάντρο, Σουμπίνιο, Κάταϊ, Ποτουρίδης και αυτοί που αποτελούν το τρίτο γκρουπ, Γκαλίτσιος, Νικλητσιώτης, Γ. Παπαδόπουλος, Βασιλόγιαννης, Γκρμπιτς, Ντάρμπισιρ, Νέμεθ, Πάντελιτς, θα κάνουν προπόνηση αύριο στις 09:00, ενώ προπόνηση θα γίνει και το απόγευμα σε δύο γκρουπ. Το δεύτερο και το τρίτο γκρουπ στις 18:00 και το πρώτο στις 19:00.

Την Τετάρτη το δεύτερο γκρουπ θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και εργομετρικό έλεγχο, ενώ το πρώτο και το τρίτο γκρουπ παικτών θα προπονηθεί στις 09:00. Την Πέμπτη θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και εργομετρικό έλεγχο το τρίτο γκρουπ παικτών και θα έχουν προπόνηση το πρώτο και το δεύτερο γκρουπ στις 09:00. Το απόγευμα τις ίδιας ημέρας οι «ερυθρόλευκοι» θα προπονηθούν στις 18:00 (γκρουπ Β και Γ) και στις 19:00 το γκρουπ Α.

Το πρόγραμμα της πρώτης εβδομάδας της προετοιμασίας ολοκληρώνεται την Παρασκευή 8/7 με το τέταρτο γκρουπ παικτών που θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και εργομετρικό έλεγχο (το γκρουπ αποτελούν οι Α. Παπαδόπουλος, Τοροσίδης και Τζιμπούρ), καθώς και με την τελευταία επί Ελληνικού εδάφους προπόνηση, πριν από το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, η οποία θα γίνει στις 08:00.

Τα λένε απόψε για μεταγραφές…
Μέχρι το βράδυ θα έχει ληφθεί η απόφαση για το τι πρόκειται να γίνει στην περίπτωση του Τζαβέλλα. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης αναμένεται να έχει τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ερνέστο Βαλβέρδε για να συνομιλήσουν για τα θέματα της ομάδας και τις μεταγραφές.

Ένα από τα ζητήματα θα είναι και η περίπτωση του Τζαβέλλα και εάν –τελικά- ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα δώσει το «πράσινο» φως για την απόκτησή του Έλληνα διεθνούς. Επί τάπητος θα πέσει και το ζήτημα του Κάρλος Σάντσες αλλά και οι αποχωρήσεις παικτών που ανήκουν στο ρόστερ και δεν τους υπολογίζει ο Βαλβέρδε.

Ενημερώθηκε και ο Σοϊλέδης
Ανάμεσα στους παίκτες που ενημερώθηκαν ότι δεν υπολογίζονται στα πλάνα του Ερνέστο Βαλβέρδε για την νέα σεζόν είναι και ο Σοϊλέδης. Ο νεαρός άσος θα αρχίσει να αναζητεί ομάδα για να αγωνιστεί. Πρόκειται για τον πέμπτο ποδοσφαιριστή που έμαθε σήμερα τα κακά μαντάτα. Είχαν προηγηθεί οι: Κατσικογιάννης, Νίκος και Γιάννης Παπαδόπουλος, και Επστάιν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x