Stoiximan Super League

Μέσα σ’ όλα ο «Τίγρης»!

Ως αθλητής ήταν πρωταγωνιστής. Ως παράγοντας εξελίσσεται σε… πολυεργαλείο. Ο Μπάνε Πρέλεβιτς ενισχύει το «ο ΠΑΟΚ πάνω απ’ όλα» αφού παρόλο που ανέλαβε την προεδρία της ΚΑΕ, δεν πρόκειται να παραιτηθεί από το ΔΣ της ΠΑΕ! Τι ισχύει με τις εγκαταστάσεις στη Νέα Μεσημβρία.

Ως αθλητής ήταν πρωταγωνιστής. Ως παράγοντας εξελίσσεται σε… πολυεργαλείο. Ο Μπάνε Πρέλεβιτς ενισχύει το «ο ΠΑΟΚ πάνω απ’ όλα» αφού παρόλο που ανέλαβε την προεδρία της ΚΑΕ, δεν πρόκειται να παραιτηθεί από το ΔΣ της ΠΑΕ!

Ο «τίγρης» καθησύχασε για το διπλό του ρόλο τα υπόλοιπα μέλη του διοικητικού συμβουλίου στην σημερινή συνεδρίαση στην Τούμπα, πείθοντας ότι θα καταφέρει να ανταποκριθεί στο βαρύ φορτίο που έχει να σηκώσει.

Και κυρίως τον πρόεδρο, Θόδωρο Ζαγοράκη, που θέλει να τον έχει στο πλάι του ποντάροντας στην προσωπικότητα, τις γνώσεις και τις γνωριμίες του. Ο ακριβής ρόλος του θα καθοριστεί ανάλογα και με την εξέλιξη των συζητήσεων με τους ενδιαφερόμενους επενδυτές (Φλωρίδης-Σαχπατζίδης).

Τελευταίο, αλλά, όχι λιγότερο σημαντικό, ένα θέμα που πρόκειται να διευθετηθεί αφορά τις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας. Να διαπιστωθεί δηλαδή κατά πόσο είναι εφικτό να ξεκινήσουν εκεί οι προπονήσεις εν όψει της ερχόμενης περιόδου ώστε να αποφευχθεί το κόστος της παραμονής στη Σουρωτή.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Σγαρδέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x