Stoiximan Super League

«Βρείτε τα με την Παρτιζάν»

Τις φήμες ότι ο Λιούμπομιρ Φέισα βρίσκεται στην Αθήνα για να περάσει από ιατρικά τεστ διέψευσε ο μάνατζερ του Σέρβου χαφ, Νίκολα Ντάμιανατς μέσω της Sportday. Ο εκπρόσωπος του 23χρονου χαφ τόνισε ότι πρέπει να επέλθει πρώτα συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων, υπογραμμίζοντας ότι όλα αναμένεται να τελειώσουν εντός της εβδομάδας.

Τις φήμες ότι ο Λιούμπομιρ Φέισα βρίσκεται στην Αθήνα για να περάσει από ιατρικά τεστ διέψευσε ο μάνατζερ του Σέρβου χαφ, Νίκολα Ντάμιανατς μέσω της Sportday.

Ο εκπρόσωπος του 23χρονου χαφ τόνισε ότι πρέπει να επέλθει πρώτα συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων, υπογραμμίζοντας ότι όλα αναμένεται να τελειώσουν εντός της εβδομάδας.

«Όχι, όχι δεν ξέρω τίποτα για ιατρικές εξετάσεις. Ο Ολυμπιακός θα πρέπει να τα βρει πρώτα με την Παρτιζάν και μετά με εμάς. Δεν έχουμε καμία ειδοποίηση, όμως νομίζω ότι μέχρι την άλλη εβδομάδα θα έχει ξεκαθαρίσει η υπόθεση» υποστήριξε ο Ντάμιανατς, ο οποίος πιθανόν να θέλει να «θολώσει» τα νερά, σε μια κίνηση τακτικής.

Στα σερβικά ΜΜΕ, μάλιστα, ο ίδιος άνθρωπος είχε πει: «Τα έχουμε βρει σε όλα με τον ελληνικό σύλλογο έπειτα από δέκα μέρες διαπραγματεύσεων. Όμως οι άνθρωποι του Ολυμπιακού θέλουν να είναι απόλυτα σίγουροι για την κατάσταση του Φέισα. Είναι πολύ πιθανό ο Λιούμπα να ταξιδέψει μέσα στο Σαββατοκύριακο στην Αθήνα για εξετάσεις ή κάποιος από το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού να έρθει στο Βελιγράδι. Όλα τα υπόλοιπα έχουν συμφωνηθεί και απομένουν μερικά τυπικά πράγματα πριν από τις υπογραφές».

Eρωτηθείς για το αν έχει συλλέξει πληροφορίες ο Φέισα για τον Ολυμπιακό, απάντησε: «Ο Λιούμπα ξέρει τα πάντα για τον Ολυμπιακό. Γνωρίζει ότι είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και πως του χρόνου θα παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Προφανώς και θέλει να παίξει σε έναν τόσο μεγάλο σύλλογο. Αυτό ήταν το όνειρό του. Μην ξεχνάτε άλλωστε πως πριν από δύο χρόνια τον ήθελαν η Ρόμα και η Λάτσιο».

Ενώ για το αν έχει επικοινωνήσει με τον Μάρκο Πάντελιτς, συμπλήρωσε: «Δεν ξέρω αν έχουν μιλήσει οι δυο τους, όμως σε μένα ο Μάρκο έχει πει τα καλύτερα για τον Ολυμπιακό και πόσο καλή επιλογή θα ήταν για τον Λιούμπα».

Η ουσία είναι ότι οι δύο πλευρές φαίνεται να έχουν βρει τη «χρυσή τομή» στα 3 εκατομμύρια ευρώ και το deal αναμένεται να ολοκληρωθεί θετικά για τον Ολυμπιακό, αν ο Φέισα περάσει επιτυχώς τα ιατρικά τεστ των «ερυθρόλευκων».

«Ζωντανός» ο Σάντσες

Η ενδεχόμενη μεταγραφή του Λιούμπομιρ Φέισα δεν φαίνεται να ακυρώνει εκείνη του Κάρλος Σάντσες, αφού ο Ερνέστο Βαλβέρδε τους θέλει και τους δύο για τη μεσαία γραμμή του. Στον Ολυμπιακό έχουν αποφασίσει να ακολουθήσουν στάση αναμονής για τον Κολομβιανό χαφ, πιέζοντας με αυτόν τον τρόπο τη Βαλενσιέν να ρίξει τις απαιτήσεις της κάτω από τα 4 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που μέχρι στιγμής δεν της έχει προσφέρει καμία ομάδα. Στον 25χρονο χαφ, οι πρωταθλητές Ελλάδας θα προσφέρουν τριετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές 700.000 ευρώ, ενώ στη γαλλική ομάδα ένα ποσό μέχρι 2.5 εκατομμύρια ευρώ.

Εκπλήξεις στα μπακ

Τις προσθήκες στην αμυντική του γραμμή, με την απόκτηση του Ιβάν Μαρκάνο, φαίνεται κλείνει ο Ολυμπιακός. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε προτίθεται να υπολογίζει στα πλάνα του για την επόμενη σεζόν και τον Γιώργο Βαλεριάνο στα μπακ, με την παρότρυνση του Βαγγέλη Μαρινάκη, παρά να πάρει έναν ακόμα παίκτη. Χολέμπας και Μαρκάνο θα είναι οι πρώτες επιλογές και οι νεαρός Έλληνας το back up τους.

Σε περίπτωση, πάντως, που προκύψει πώληση αμυντικού, ειδικά από τη στιγμή που υπάρχει ενδιαφέρον για τους Μέλμπεργκ και Τοροσίδη, τότε θα αποκτηθεί άλλος ένας μπακ, είτε πλάγιος είτε κεντρικός.


Νίκος Μάρκου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x