Stoiximan Super League

Επιβεβαιώνει ο Ολυμπιακός για Φέισα

Πλέον το παραδέχονται και στο λιμάνι… Ο Ολυμπιακός έχει φτάσει σε συμφωνία με την Παρτιζάν για την απόκτηση του Λιούμπομιρ Φέισα και αυτό που επομένει είναι να περάσει ο 23χρονος Σέρβος μέσος με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις. Το κόστος της μεταγραφής αναμένεται να ξεπεράσει τα δύο εκατομμύρια ευρώ. Τι ισχύει με Βιεϊρίνια.

Πλέον το παραδέχονται και στο λιμάνι… Ο Ολυμπιακός έχει φτάσει σε συμφωνία με την Παρτιζάν για την απόκτηση του Λιούμπομιρ Φέισα και αυτό που επομένει είναι να περάσει ο 23χρονος Σέρβος μέσος με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις. Το κόστος της μεταγραφής αναμένεται να ξεπεράσει τα δύο εκατομμύρια ευρώ.
Τι ισχύει με Βιεϊρίνια.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν διαβεβαιωθεί πως ο νεαρός άσος έχει ξεπεράσει πλήρως τον σοβαρό τραυματισμό του στο δεξί γόνατο και πλέον είναι υγιής και έτοιμος να επιστρέψει δυναμικά στα γήπεδα. Ωστόσο, θέλουν να το "τσεκάρουν" και οι ίδιοι και αυτός είναι και ο λόγος που ο παίκτης θα περάσει είτε στην Αθήνα είτε στο Βελιγράδι - όπου θα μεταβούν άνθρωποι των Πειραιωτών - από ιατρικές εξετάσεις, πριν ανακοινωθεί η συμφωνία.Οι οριστικές εξελίξεις στην υπόθεση αυτή αναμένονται από τη Δευτέρα.

«Παγωμένο» του Βιεϊρίνια

Δημοσιεύματα στη Θεσσαλονίκη έκαναν λόγο για νέα πρόταση του Ολυμπιακού στον ΠΑΟΚ για τον Αντελίνο Βιεϊρίνια, ύψους πέντε εκατ. ευρώ μαζί με τον Κέβιν Μιραλάς σαν αντάλλαγμα. Φυσικά τέτοια πρόταση δεν έγινε ποτέ. Το ενδιαφέρον των «ερυθρόλευκων» για τον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό είναι δεδομένο, αλλά από την ΠΑΕ διέψευσαν ότι υπέβαλαν πρόταση την περασμένη Παρασκευή, ύψους 2,5 εκατ. ευρώ συν την ελευθέρας του Κώστα Μήτρογλου. Στον Ολυμπιακό θεωρούν πως μια τέτοια πρόταση θα ήταν πολύ καλή και δεν δείχνουν διάθεση για κάτι περισσότερο στον «Δικέφαλο του Βορρά». Ο ΠΑΟΚ, προφανώς και για να… γλιτώσει τη γκρίνια του κόσμου σε περίπτωση πώλησης του ηγέτη του στον Ολυμπιακό, θα προτιμούσε να παραχωρήσει τον παίκτη στο εξωτερικό και περιμένει πρόταση από την Ουντινέζε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x