Stoiximan Super League

Δικοί της!

Προχωρημένες είναι οι επαφές της ΑΕΚ με τη Σεβίλλη για την απόκτηση των Χουάν Κάλα και Χοσέ Κάρλος. Δανεικός για ένα χρόνο αναμένεται να αποκτηθεί ο 22χρονος αμυντικός, ως ελεύθερος για 2+2 χρόνια θα υπογράψει ο 24χρονος μέσος. Μία ανάσα από Μπέλεκ η «Ένωση». Προς Αργεντινή ο Σάχα, ποιοι οι πιθανοί αντικαταστάτες του.

Προχωρημένες είναι οι επαφές της ΑΕΚ με τη Σεβίλλη για την απόκτηση των Χουάν Κάλα και Χοσέ Κάρλος. Ο Μανόλο Χιμένεθ επέστρεψε στην Ανδαλουσία και αναμένονται εξελίξεις, με τους δύο παίκτες να βρίσκονται πλέον κοντά στην «Ένωση».

Ο Χουάν Κάλα αναμένεται να αποκτηθεί με μονοετή δανεισμό. Το κασέ του είναι 300.000 ευρώ και οι «κιτρινόμαυροι» προτίθενται να κάνουν την υπέρβαση, έστω κι αν η Σεβίλλη δεν καλύψει ένα μέρος των απολαβών του 22χρονου αμυντικού. Ο Χοσέ Κάρλος θα μείνει ελεύθερος από τη Σεβίλλη και θα υπογράψει για 2+2 χρόνια με την ΑΕΚ έναντι περίπου 200.000 ευρώ το χρόνο. Η ισπανική ομάδα δεν θα ζητήσει αντάλλαγμα για τον 23χρονο μεσοεπιθετικό, αλλά πιθανότατα θα αξιώσει ένα ποσοστό μεταπώλησης.

Στην ΑΕΚ δεν έχουν εγκαταλείψει την υπόθεση του Λαουτάρο Ακόστα, παρότι το κασέ του είναι 450.000 ευρώ και σε πρώτη φάση θα ακολουθήσει την προετοιμασία της Σεβίλλης.

Κλείνει Μπέλεκ

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Στιβ Μπέλεκ με δανεισμό από την Ουντινέζε βρίσκεται η ΑΕΚ. Άνθρωπος που χειρίζεται την υπόθεση για λογαριασμό της «Ένωσης» βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή με την ιταλική ομάδα και φαίνεται πως απομένουν λεπτομέρειες για την ολοκλήρωση της συμφωνίας. Το κόστος που θα κληθεί να καλύψει η ΑΕΚ είναι μόλις 100.000 ευρώ για τον 18χρονο Καμερουνέζο, ενώ οι «κιτρινόμαυροι» θα κινηθούν και για έναν ακόμη φορ, με τον Κίνι της Αλκορκόν να είναι η πρώτη επιλογή.

Ραντεβού για Γεωργιάδη

Συνάντηση με τον Πέτρο Θεοδωρίδη θα έχει στη Θεσσαλονίκη ο Σταύρος Αδαμίδης για την απόκτηση του Γιώργου Γεωργιάδη. Για τον νεαρό μεσοεπιθετικό η ΑΕΚ θα προσφέρει σε πρώτη φάση 300.000 ευρώ και τον Ανέστη Αργυρίου, αλλά δύσκολα θα πείσει τον πρόεδρο των «λιονταριών» που είναι σκληρός διαπραγματευτής.

Προς Αργεντινή ο Σάχα

Έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του Σεμπαστιάν Σάχα έχει εκφράσει η Μπόκα Τζούνιορς. Η ιστορική ομάδα της Αργεντινής καλύπτει μεγάλο μέρος του συμβολαίου του παίκτη (500.000 ευρώ για την επόμενη σεζόν) και η ΑΕΚ δεν είναι αντίθετη στο να απαλλαγεί από το συμβόλαιό του. «Συνέχεια, κάθε καλοκαίρι, υπάρχει φημολογία σχετικά με τον Σάχα. Δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο. Φυσιολογικό είναι να δημιουργούνται σενάρια, αφού ο Σεμπαστιάν είναι τερματοφύλακας αναγνωρισμένης αξίας, ωστόσο δεν υπάρχει κάτι από την Μπόκα», δήλωσε ο μάνατζέρ του, Φερνάντο Κοσεντίνο, στη «SportDay». Εφόσον αποχωρήσει ο Σάχα η ΑΕΚ θα κινηθεί για έναν εκ των Δημήτρη Κωνσταντόπουλου (Κέρκυρα) και Σήφη Δασκαλάκη (ελεύθερος από Εργοτέλη).

Σενάρια για Πουλίδο

Πληροφορίες από την Τρίπολη αναφέρουν πως ο εκπρόσωπος του Ρούμπεν Πουλίδο ζήτησε από τον Αστέρα να λύσουν τη συνεργασία τους και φημολογείται πως πίσω από αυτή την κίνηση βρίσκεται η ΑΕΚ. Ο 32χρονος Ισπανός αμυντικός είχε απασχολήσει την «Ένωση» και το χειμώνα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x