Stoiximan Super League

«Δικέφαλοι» για Σκέμπρι!

Έναν… πρόσφατα γνώριμο επιθετικό παρουσιάζονται να τσεκάρουν οι δύο «δικέφαλοι»! Σύμφωνα με ιταλικά και ουγγρικά δημοσιεύματα, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για τον (δεύτερο σκόρερ του πρωταθλήματος και διεθνούς με τη Μάλτα, που αντιμετώπισε προ ημερών η Εθνική μας) Αντρέ Σκέμπρι.

Έναν… πρόσφατα γνώριμο επιθετικό παρουσιάζονται να τσεκάρουν οι δύο «δικέφαλοι»!

Σύμφωνα με ιταλικά και ουγγρικά δημοσιεύματα, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για τον (δεύτερο σκόρερ του πρωταθλήματος και διεθνούς με τη Μάλτα, που αντιμετώπισε προ ημερών η Εθνική μας) Αντρέ Σκέμπρι.

Ο 25χρονος Μαλτέζος (που αγωνίστηκε και στα δύο παιχνίδια απέναντι στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα) προέρχεται από καλή χρονιά με τη Φερεντσβάρος.

Τα 15 γκολ που σημείωσε, λοιπόν, με τη φανέλα της (σε 27 συμμετοχές) του έδωσαν τη δεύτερη θέση στον πίνακα των σκόρερ και -σύμφωνα με τα δημοσιεύματα- θέση στη μεταγραφική λίστα ομάδων, όπως η Κιέβο, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Δεδομένου ότι οι δύο «δικέφαλοι» βρίσκονται σε αναζήτηση επιθετικού, η περίπτωση του (31 φορές) διεθνούς Μαλτέζου θα μπορούσε να έχει τεθεί υπόψιν τους -χωρίς, ωστόσο, αυτό να σημαίνει απαραίτητα πως θα μπορούσε να τους απασχολήσει και σοβαρά.

Δείτε βίντεο απ’ την περσινή χρονιά του Σκέμπρι



Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x