Stoiximan Super League

Εμπρός για… back

Η προσθήκη ενός αριστερού μπακ, ώστε να καλυφθεί το κενό του Ραούλ Μπράβο είναι η πρώτη προτεραιότητα του Ολυμπιακού πλέον. Ο Ντάνιελ Πουντίλ είναι η πρώτη επιλογή του Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος εξετάζει και εναλλακτικές λύσεις για τη συγκεκριμένη θέση. Αποφασίζουν εντός της εβδομάδας για τον δεύτερο πορτιέρο, μετά τον Κοστάνσο οι «ερυθρόλευκοι», ενώ πιέζουν την Βαλενσιέν για απάντηση στο θέμα του Σάντσες.

Η προσθήκη ενός αριστερού μπακ, ώστε να καλυφθεί το κενό του Ραούλ Μπράβο είναι η πρώτη προτεραιότητα του Ολυμπιακού πλέον. Ο Ντάνιελ Πουντίλ είναι η πρώτη επιλογή του Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος εξετάζει και εναλλακτικές λύσεις για τη συγκεκριμένη θέση.

Τις καλύτερες εντυπώσεις έχει αποκομίσει ο Βαλβέρδε από την παρακολούθηση του Ντάνιελ Πουντίλ, κυρίως μέσω DVD. Ο Τσέχος αμυντικός παίζει όλη την πλευρά, αλλά εκτός από αντοχή, είναι καλύτερος από τον Χολέμπας από πλευράς τεχνικής κατάρτισης. Εντούτοις, ο πρότερος βίος του δεν είναι και πολύ έντιμος, αφού το 2007 πιάστηκε να οδηγεί μεθυσμένος και να φυλακιστεί για μερικές ώρες για τον λόγο αυτόν, ενώ ένα χρόνο αργότερα δεν κλήθηκε στην εθνική ομάδα της χώρας του, λόγω ενός τραυματισμού στο χέρι του, που προήλθε από έναν τσακωμό σε παμπ, με άλλον ποδοσφαιριστή. Ωστόσο, τρία χρόνια στο Βέλγιο, ο Ντάνιελ Πουντίλ δεν έχει δώσει άλλα τέτοια δικαιώματα, ενώ έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικές σεζόν.

Η Γκενκ, στην οποία ανήκει ο Πουντίλ δεν θέλει να τον πουλήσει, όντας μάλιστα σε διαπραγματεύσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του που λήγει το επόμενο καλοκαίρι. Αν, όμως, δεν τα βρει μαζί του και υπό τον κίνδυνο να τον χάσει χωρίς χρήματα, θα αναγκαστεί να τον πουλήσει φέτος το καλοκαίρι. Ενδιαφέρον, πλην του Ολυμπιακού, υπάρχει από ομάδες της Ευρώπης, κυρίως από αγγλικό πρωτάθλημα.

Σε περίπτωση που δεν υπάρξει αίσιο τέλος με το θέμα του Πουντίλ, στον Ολυμπιακό έχουν έτοιμη τη λίστα με τις εναλλακτικές λύσεις, με τα ονόματα των Νταβίντ Γκαρθία από το ισπανικό πρωτάθλημα, Ινσούα, Ιλούνγκα από το αγγλικό και Ντελ Γκρόσο από το ιταλικό να ξεχωρίζουν.

Ο παρτενέρ του Κοστάνσο

Μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Φράνκο Κοστάνσο, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν βάλει πλώρη για την απόκτηση του δεύτερου τερματοφύλακα που θα αποτελέσει δίδυμο με τον Αργεντινό. Φαβορί για τη θέση είναι ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος, ο οποίος επιθυμεί διακαώς να επιστρέψει και να κλείσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό, κάτι που εκπληρώνει και τα σχέδια του Βαλβέρδε, ο οποίος θέλει και έναν Έλληνα στην τριάδα των πορτιέρο της ομάδας.

Πλην του «Ελέ», δυνατά παίζει και το όνομα του Έλντιν Γιακούποβιτς του Ολυμπιακού Βόλου, ο οποίος μπορεί να κλείσει ανά πάσα στιγμή.

Πιέζει για Σάντσες

Το ολοένα και αυξανόμενο ενδιαφέρον ευρωπαϊκών ομάδων για την απόκτηση του Κάρλος Σάντσες, μόνο καλό δεν είναι για τον Ολυμπιακό. Η Βαλενσιέν δεν έχει απαντήσει στους πρωταθλητές Ελλάδας για το ποσό που ζητάει για τον Κολομβιανό μέσο, αφού περιμένει να δει τι προτάσεις θα έχει στα χέρια της, αλλά και να γίνει το Κόπα Αμέρικα της Αργεντινής (σ.σ. ξεκινάει την 1η Ιουλίου), ώστε να φανεί ο25χρονος χαφ. Στους Πειραιώτες δεν υπάρχει διάθεση να δοθούν για τον Σάντσες παραπάνω από 2.5-3 εκατομμύρια ευρώ, τη στιγμή που η γαλλική ομάδα φέρεται να έχει βάλει τιμή εκκίνησης τα 4-5 εκατομμύρια ευρώ.


Νίκος Μάρκου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x