Stoiximan Super League

Φαλκς: «Δεν αφήνω τη Βίσλα για τον Παναθηναϊκό»

Αρνητικός εμφανίστηκε στο ενδεχόμενο μετακίνησής του στον Παναθηναϊκό ο Σταν Φάλκς, που ήταν το πρώτο φαβορί για την ανάληψη της θέσης του τεχνικού διευθυντή στο «τριφύλλι». «Δεν έχω καμία πρόθεση να αφήσω την Βίσλα για τον Παναθηναϊκό», είπε ο Ολλανδός. Αναγκαστικά, σε άλλες περιπτώσεις στρέφονται πια στο «τριφύλλι», την ώρα που η ομάδα έχει συμπληρώσει ήδη πέντε μήνες χωρίς τεχνικό διευθυντή!

Αρνητικός εμφανίστηκε στο ενδεχόμενο μετακίνησής του στον Παναθηναϊκό ο Σταν Φάλκς, που ήταν το πρώτο φαβορί για την ανάληψη της θέσης του τεχνικού διευθυντή στο «τριφύλλι».

«Δεν έχω καμία πρόθεση να αφήσω την Βίσλα για τον Παναθηναϊκό», είπε ο Ολλανδός.

Αναγκαστικά, σε άλλες περιπτώσεις στρέφονται πια στο «τριφύλλι», την ώρα που η ομάδα έχει συμπληρώσει ήδη πέντε μήνες χωρίς τεχνικό διευθυντή!

Η αλήθεια είναι, πως ο Φαλκς είχε προταθεί και είχε συναντηθεί πριν από αρκετό καιρό με τον Γόντικα στην Αθήνα. Τότε, προφανώς και ενδιαφέρονταν… Το γεγονός όμως πως ο Παναθηναϊκός στράφηκε σε άλλες περιπτώσεις αλλά και πως ο Ολλανδός μετά το πρώτο ραντεβού που δεν ευδοκίμησε, γύρισε στην Πολωνία και συμμετείχε στον μεταγραφικό σχεδιασμό «στήνοντας» την ομάδα του για την επόμενη σεζόν, έκαναν τον Ολλανδό να μην ενδιαφέρεται πια για τη θέση.

«Έχω συμβόλαιο με τη Βίσλα ως το 2012. Είμαι συγκεντρωμένος στην προσπάθεια της ομάδας και δεν σκοπεύω, ούτε έχω καμία διάθεση να αποχωρήσω απο εδώ. Επίσης, κανείς απο τον Παναθηναϊκό δεν ήρθε σε επαφή μαζί μου», υποστήριξε ο 47χρονος στα πολωνικά Μέσα. Οι Πολωνοί δημοσιογράφοι τον ρώτησαν αν θα αφήσει την πρωταθλητρια Πολωνίας για την Ελλάδα, αφού τα ελληνικά Μέσα τον έχουν ως πρώτο υποψήφιο.

Επιμέλεια: Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x