Stoiximan Super League

Φαλκς ή Χένρικσεν;

Ιδού η απορία… Το μόνο σίγουρο -πλέον- είναι πως οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού έχουν ξεχωρίσει αυτούς τους δύο για το πόστο του τεχνικού διευθυντή! Οι ιθύνοντες του «τριφυλλιού» είχαν το πρωί της Πέμπτης (9/6) νέα συνομιλία με τον Σταν Φαλκς, από τον οποίο ζήτησαν να μάθουν τις απαιτήσεις του (οικονομικές και μη), ενώ τα είπαν και με τον Ρενέ Χένρικσεν. Αμφότερες οι συζητήσεις έγιναν σε πολύ καλό κλίμα και μένει η απόφαση των «πράσινων».

Ιδού η απορία…

Το μόνο σίγουρο -πλέον- είναι πως οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού έχουν ξεχωρίσει αυτούς τους δύο για το πόστο του τεχνικού διευθυντή!

Οι ιθύνοντες του «τριφυλλιού» είχαν το πρωί της Πέμπτης (9/6) νέα συνομιλία με τον Σταν Φαλκς, από τον οποίο ζήτησαν να μάθουν τις απαιτήσεις του (οικονομικές και μη), ενώ τα είπαν και με τον Ρενέ Χένρικσεν.

Αμφότερες οι συζητήσεις έγιναν σε πολύ καλό κλίμα και μένει η απόφαση των «πράσινων».

Αξίζει να επαναλάβουμε ότι και χθες υπήρξε επαφή με τον Φαλκς, που εργάζεται στη Βίσλα Κρακοβίας -με μικρό μπάτζετ- και δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το 2012.

Ο Ολλανδός φέρεται να ζητά 300.000 ευρώ για να «σπάσει» το συμβόλαιό του και να έρθει στην Ελλάδα, αλλά στον Παναθηναϊκό δεν δείχνουν διατεθειμένοι να δώσουν πάνω από 200.000 ευρώ σαν πάγιες αποδοχές, ορίζοντας, όμως, υψηλά μπόνους για επίτευξη στόχων, μεταγραφές και πωλήσεις.

Από την άλλη, πιο προσιτή (οικονομικά) λύση φαίνεται να είναι αυτή του Ρενέ Χένρικσεν, ο οποίος, σε σχέση με τον Φαλκς, ναι μεν είναι λιγότερο έμπειρος, αλλά έχει το ατού πως προέρχεται από την παναθηναϊκή οικογένεια και γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα στο σύλλογο…

Μετά και τις νέες επαφές που έγιναν (και θα γίνουν), η διοικούσα επιτροπή θα κάνει τις εισηγήσεις της στο Δ.Σ. και πολύ σύντομα θα ληφθεί η απόφαση, καθώς δεν υπάρχει χρόνος για… χάσιμο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x