Stoiximan Super League

Σε ανοικτή γραμμή με Κίνι

Ο Κίνι αποτελεί την πρώτη επιλογή του Μανόλο Χιμένεθ για την επιθετική γραμμή της ΑΕΚ. Ο 30χρονος σέντερ φορ ολοκλήρωσε χθες τις υποχρεώσεις του με την Αλκορκόν στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας και πλέον θα γίνουν επαφές για την απόκτησή του. Τα δεδομένα για Χιμτσίνσκι. «Όχι» και στη Σανταντέρ από Χιμένεθ. «Επαφή, όχι πρόταση ΑΠΟΕΛ για Γιάχιτς», ξεκαθαρίζει ο μάνατζέρ του.

Ο Κίνι αποτελεί την πρώτη επιλογή του Μανόλο Χιμένεθ για την επιθετική γραμμή της ΑΕΚ. Ο 30χρονος σέντερ φορ ολοκλήρωσε χθες τις υποχρεώσεις του με την Αλκορκόν στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας με 22 γκολ σε 41 εμφανίσεις (και 2 τέρματα σε 4 συμμετοχές στο Κύπελλο) και πλέον θα γίνουν επαφές για την απόκτησή του. Ο τεχνικός της «Ένωσης» είναι σε καθημερινή επαφή μαζί του και θεωρεί πως είναι ιδανικός για να καλύψει το κενό του Ίσμαελ Μπλάνκο. Το κασέ του δεν ξεπερνά τις 200.000 ευρώ, ενώ η Αλκορκόν δεν θα προβάλει εμπόδια στη μετακίνησή του στην Ελλάδα.

Αντίθετα, η περίπτωση του Ρόδρι δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, καθώς προτεραιότητά του είναι είτε να παραμείνει στη Σεβίλλη, είτε να μετακινηθεί σε άλλη ομάδα της Primera Division.

Όχι ακόμη συμφωνία

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Φαμπιάν Χιμτσίνσκι βρίσκεται η ΑΕΚ, ωστόσο παρά τις δηλώσεις των διοικούντων την ομάδα του, Ουνιρέα Άλμπα, στον ρουμανικό Τύπο, η μεταγραφή δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί. Οι Ρουμάνοι υποστηρίζουν πως έχουν δώσει τα χέρια με την «Ένωση» για 150.000 ευρώ και 15% σε περίπτωση μεταπώλησης του 17χρονου φορ, αλλά οι «κιτρινόμαυροι» δεν έχουν ανεβάσει την προσφορά τους από τα 80.000 ευρώ που πρόσφεραν το Μάιο και δεν προτίθενται να βελτιώσουν την πρότασή τους.

«Όχι» και σε Σανταντέρ

Φαίνεται πως ο Μανόλο Χιμένεθ έχει εγκαταλείψει κάθε ιδέα επαναπατρισμού. Έτσι μετά τη Χετάφε και τη Λεβάντε, εμφανίστηκε αρνητικός και στην κρούση που του έκανε η Ράσινγκ Σανταντέρ. Η ομάδα από την Καντάμπρια είχε προσεγγίσει τον 47χρονο τεχνικό και το Φεβρουάριο εισπράττοντας την ίδια απάντηση.

«Επαφή ΑΠΟΕΛ με Γιάχιτς»

Ο Σανέλ Γιάχιτς ανήκει στην κατηγορία των παικτών που κρίνονται ακριβοί για την ΑΕΚ έχοντας λαμβάνειν 300.000 ευρώ για την ερχόμενη σεζόν και 400.000 ευρώ για την επόμενη. Μία καλή πρόταση θα ήταν ευπρόσδεκτη για τον Βόσνιο μεσοαμυντικό, αλλά ακόμη δεν έχει έρθει. Ο μάνατζέρ του, Κώστας Γεωργοπάκης, μιλώντας στη «SportDay» διέψευσε πως έγινε πρόταση του ΑΠΟΕΛ και ξεκαθάρισε πως «… έγινε απλώς μια επαφή, με τον ΑΠΟΕΛ να εκδηλώνει το ενδιαφέρον του χωρίς να έχει γίνει επίσημη κρούση. Εμείς τον παραπέμψαμε στην ΑΕΚ, μια και ο Γιάχιτς δεσμεύεται με συμβόλαιο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x