Stoiximan Super League

«Προτιμώ Γκαμέιρο από Σισέ»

Τα θετικά στοιχεία του Κέβιν Γκαμέιρο της Λοριάν στο υψηλότερο επίπεδο, αυτό της εθνικής Γαλλίας, θέλει να δει ο Λοράν Μπλαν. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός των «τρικολόρ», αυτό ισχυρίστηκε ως λόγο, όταν ρωτήθηκε στη συνέντευξη Τύπου για ποιόν λόγο δεν κάλεσε τον Σισέ ο οποίος έχει πετύχει πάρα πολλά γκολ τις τελευταίες δύο χρονιές.

Τα θετικά στοιχεία του Κέβιν Γκαμέιρο της Λοριάν στο υψηλότερο επίπεδο, αυτό της εθνικής Γαλλίας, θέλει να δει ο Λοράν Μπλαν.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός των «τρικολόρ», αυτό ισχυρίστηκε ως λόγο, όταν ρωτήθηκε στη συνέντευξη Τύπου για ποιόν λόγο δεν κάλεσε τον Σισέ ο οποίος έχει πετύχει πάρα πολλά γκολ τις τελευταίες δύο χρονιές.

«Ξέρουμε τα στοιχεία του Τζιμπρίλ (σ.σ. Σισέ). Αυτά του Κέβιν (σ.σ. Γκαμέιρο) ήρθαν στην επιφάνεια με την ομάδα του, αλλά δεν έχει αποδείξει εάν μπορεί να ανταποκριθεί στο υψηλότερο επίπεδο. Εγώ τον πιστεύω, αλλά πρέπει να το αποδείξει και θα το κάνει παίζοντας. Αυτά τα τρία παιχνίδια είναι μία καλή ευκαιρία για αυτόν», ήταν η δικαιολογία του Μπλαν για την επιλογή του.

Στη συνέχεια, άφησε την πόρτα ανοιχτή για τον Γάλλο λέγοντας: «Για τον Σισέ θέλω να πω ότι από την στιγμή που παίζουμε με έναν επιθετικό δεν μπορώ να τους καλώ όλους. Δεν θα το κάνω μόνο και μόνο για να τον ικανοποιήσω. Πάντως, η πόρτα δεν είναι κλειστή για αυτόν».

Οι δηλώσεις του Γάλλου τεχνικού και η επιλογή του, έρχονται σε μια περίοδο που ο Μπλαν έχει κατακριθεί πολύ από τους μαύρους αθλητές, λόγω του γνωστού θέματος με τους γηγενείς που πρέπει να αγωνίζονται στην εθνική ομάδα. Και το γεγονός πως κάλεσε έναν λευκό από μια μικρή ομάδα της Γαλλίας αντί για τον Σισέ που έχει κάνει δύο καταπληκτικές σεζόν, επανέφερε και πάλι, αρνητικά σχόλια προς το πρόσωπό του.

Επιμέλεια: Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x