Stoiximan Super League

«Ζαγόρ» για τα πάντα

Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να ανοίξει τα χαρτιά του ο Θόδωρος Ζαγοράκης, μιλώντας για το παρελθόν, το παρόν και κυρίως το μέλλον του ΠΑΟΚ. Ο πρόεδρος του «Δικέφαλου του Βορρά» προτίμησε να τελειώσει και τυπικά η σεζόν, πριν κάνει τον απολογισμό της περιόδου που πέρασε και το σημαντικότερο πριν χαράξει την πολιτική που θα ακολουθήσει από εδώ και πέρα ο σύλλογος σε όλα τα επίπεδα. Όλα καλά με Γκαρσία.

Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να ανοίξει τα χαρτιά του ο Θόδωρος Ζαγοράκης, μιλώντας για το παρελθόν, το παρόν και κυρίως το μέλλον του ΠΑΟΚ. Ο πρόεδρος του «Δικέφαλου του Βορρά» προτίμησε να τελειώσει και τυπικά η σεζόν, πριν κάνει τον απολογισμό της περιόδου που πέρασε και το σημαντικότερο πριν χαράξει την πολιτική που θα ακολουθήσει από εδώ και πέρα ο σύλλογος σε όλα τα επίπεδα.

Ήδη πάντως έχουν γίνει ορισμένες κινήσεις. Η ανανέωση του διοικητικού συμβουλίου με την προσθήκη των κ.κ. Ραπτόπουλου, Χατζόπουλου και Πρέλεβιτς, η απόφαση για διεύρυνση της ΠΑΕ με νέα στελέχη και η απομάκρυνση του Μάκη Χάβου που ήταν λίγο έως πολύ αναμενόμενη. Η αναζήτηση του αντικαταστάτη του θα επικεντρωθεί σε ξένους τεχνικούς, με εμπειρία σε υψηλό επίπεδο και προσιτό… κασέ. Δεν είναι καιρός για ανοίγματα και έτσι το μπάτζετ αναμένεται να πέσει αισθητά.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τη διαμόρφωση του ρόστερ, ο Μουσλίμοβιτς αποχαιρέτησε χθες, ο Τσιρίλο βρίσκεται κοντά στην ανανέωση του συμβολαίου του, κατατέθηκε πρόταση επέκτασης με μειωμένες όμως υποδοχές στον Κοντρέρας, υπάρχει πρόθεση να «δεθεί» με πολυετές συμβόλαιο ο Αθανασιάδης και φυσικά να δοθούν ευκαιρίες στα «φυντάνια» από την δεύτερη ομάδα.

* Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι δύο επεμβάσεις (καθαρισμός γονάτου και ποδοκνημικής στο δεξί πόδι) στις οποίες υποβλήθηκε ο Πάμπλο Γκαρσία. Ο Ουρουγουανός μέσος θα μείνει για ακόμα μία εβδομάδα στη χώρα μας, εν συνεχεία θα φύγει για διακοπές και αρχές Ιουλίου θα επιστρέψει για την έναρξη της προετοιμασίας.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Σγαρδέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x