Stoiximan Super League

Ο Ψωμιάδης… φέρνει κοντά Αδαμίδη-Ντέμη!

Συνάντηση που -αν δεν αφορούσε θέμα… τιμής για την ΑΕΚ- δύσκολα θα πραγματοποιούνταν θα έχουν οι Σταύρος Αδαμίδης και Ντέμης Νικολαΐδης. Αμφότεροι θα δώσουν το «παρών» την Τετάρτη στη (μια ακόμα) δίκη της υπόθεσης Ψωμιάδη -λίγες μόλις μέρες μετά τις αιχμές που άφησε στη συνέντευξή του ο νυν πρόεδρος για τη διαχείριση του πρώην στην ΠΑΕ.

Συνάντηση που -αν δεν αφορούσε θέμα… τιμής για την ΑΕΚ- δύσκολα θα πραγματοποιούνταν θα έχουν οι Σταύρος Αδαμίδης και Ντέμης Νικολαΐδης.

Αμφότεροι θα δώσουν το «παρών» την Τετάρτη στη (μια ακόμα) δίκη της υπόθεσης Ψωμιάδη -λίγες μόλις μέρες μετά τις αιχμές που άφησε στη συνέντευξή του ο νυν πρόεδρος για τη διαχείριση του πρώην στην ΠΑΕ.

Τόσο ο Αδαμίδης (απ’ την πλευρά της ΠΑΕ), όσο και ο Νικολαΐδης (που δεν έχει χάσει καμία από τις προηγούμενες δίκες της υπόθεσης) θα παρευρεθούν ως μάρτυρες υπέρ της ΑΕΚ στο δικαστήριο.

Εκεί θα «ενώσουν τις δυνάμεις τους» στην υπόθεση όπου -υπενθυμίζεται ότι- έχουν ήδη επιδικαστεί στην «Ένωση» 44. εκατ. ευρώ (περίπου 70 εκατ. ευρώ με τους τόκους) και για την οποία ο δικηγόρος που την έχει αναλάβει για λογαριασμό της, Χάρης Οικονομόπουλος, είχε ξεκαθαρίσει προ ημερών στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ότι είναι θέμα τιμής να κυνηγηθεί μέχρι τέλους. Άλλωστε, γι’ αυτό το λόγο -όπως είχε εξηγήσει ο ίδιος- έχουν κινηθεί ήδη οι διαδικασίες, ώστε να εισπραχθούν όσα χρήματα εντοπιστούν σε καταθέσεις της οικογένειας Ψωμιάδη σε τράπεζες.

Μετά το τέλος του δικαστηρίου, ο Σταύρος Αδαμίδης θα ταξιδέψει τη Θεσσαλονίκη, όπου βρίσκεται η αποστολή της ΑΕΚ (συνοδευόμενη από τον εκτελεστικό διευθυντή, Γιώργο Κωνσταντινίδη) για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x