Stoiximan Super League

Χιμένεθ: «Εμείς φταίμε για τους βάνδαλους»;

Σαφείς αιχμές για την τιμωρία της ΑΕΚ (που κατά τη γνώμη του αποτελεί έναν απ’ τους λόγους που ο ΠΑΟΚ έχει προβάδισμα πλέον στα play off) άφησε ο Μανόλο Χιμένεθ. Μετά την ισοπαλία (1-1) με τον Παναθηναϊκό -η οποία εξέφρασε την άποψη πως θα μπορούσε να είναι και νίκη- ο Ανδαλουσιανός αναρωτήθηκε πώς γίνεται η ομάδα του να πληρώνει για τις πράξεις «κάποιων βάνδαλων».

Σαφείς αιχμές για την τιμωρία της ΑΕΚ (που κατά τη γνώμη του αποτελεί έναν απ’ τους λόγους που ο ΠΑΟΚ έχει προβάδισμα πλέον στα play off) άφησε ο Μανόλο Χιμένεθ.

Μετά την ισοπαλία (1-1) με τον Παναθηναϊκό -η οποία εξέφρασε την άποψη πως θα μπορούσε να είναι και νίκη- ο Ανδαλουσιανός αναρωτήθηκε πώς γίνεται η ομάδα του να πληρώνει για τις πράξεις «κάποιων βάνδαλων».

«Ήταν ένα έντονο παιχνίδι και από τις δύο πλευρές, με δύο πολύ καλές ομάδες που διεκδίκησαν τη νίκη. Η θετική αξιολόγηση της ομάδας μας αφορά στο ότι απέναντι σε έναν καλό αντίπαλο, είχαμε τις ευκαιρίες μας και πολλές φορές περισσότερες απ’ αυτούς. Στο τέλος θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει τη νίκη. Μπήκαμε νωρίς μπροστά στο σκορ, ελέγξαμε το κέντρο και μπορούσαμε να πετύχουμε ένα δεύτερο γκολ», ανέφερε αρχικά για το ματς ο Χιμένεθ και εξήγησε:

«Ένα ανθρώπινο λάθος μας κόστισε την ισοφάριση. Να τονίσω ότι ο Παναθηναϊκός έκανε καλό παιχνίδι, έχοντας ευκαιρίες. Το ίδιο κι εμείς. Είχαμε τάξη, ήμασταν ελαστικοί αμυντικά και επιθετικά. Κάθε μέρα βλέπω την ομάδα με πρόθεση να γίνεται καλύτερη. Είναι κρίμα που τα πλέι οφ γίνονται με συνεχόμενα παιχνίδια, γιατί υπάρχει κούραση. Κυρίως όταν αρχίζεις να έχεις απώλειες στο ρόστερ. Αυτό συμβαίνει και στους αντιπάλους μας».

Όταν ερωτήθηκε, δε, για το αν ενδεχομένη αποτυχία της ΑΕΚ να νικήσει την Κυριακή τον ΠΑΟΚ θα τελειώσει πρόωρα τα play off, ο Χιμένεθ δεν… κρατήθηκε να μην εκφράσει τα παράπονά του για την τιμωρία:

«Σίγουρα θα δυσκολέψει η κατάσταση, αν δεν νικήσουμε. Αυτό που με πονάει και με στεναχωρεί είναι ότι είχαμε μόνο ένα παιχνίδι εντός έδρας στα play off! Δεν μπορούμε πλέον να έχουμε τον κόσμο δίπλα μας. Δεν μπαίνω σε αντιπαράθεση, αλλά κάποιος πρέπει να μου εξηγήσει πώς σε έναν τελικό Κυπέλλου -όταν ακόμα και στα χαρτιά δεν παίζαμε εντός έδρας- πέρα από το οικονομικό θέμα, φταίμε εμείς για κάτι που έκαναν κάποιοι… βάνδαλοι!

Ξέρουν ποιοι είναι. Ας τους βρουν και ας τους στερήσουν το δικαίωμα να μπουν στο γήπεδο για να επιστρέψουν στο γήπεδο. Ο ΠΑΟΚ είναι μπροστά, δεν θα έχει πίεση στο ΟΑΚΑ σαν αυτή που σίγουρα θα έχουμε εμείς στην Τούμπα και, λόγω και της βαθμολογίας, έχει το προβάδισμα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x