Stoiximan Super League

Σάχα: «Θα κυνηγήσουμε μέχρι τέλους το Τσάμπιονς Λιγκ»

Την ικανοποίηση του για τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό εξέφρασε ο Σεμπάστιαν Σάχα. Ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ, που ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές της αναμέτρησης, στάθηκε στην ευκαιρία του Καφέ στις καθυστερήσεις όπου η Ένωση θα μπορούσε να πάρει τη νίκη αλλά επισήμανε πως όλοι οι παίκτες βρίσκονται σε εξαιρετική ψυχολογική κατάσταση και θα τα δώσουν όλα για να πάρουν την πρώτη θέση στα play off.

Την ικανοποίηση του για τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό εξέφρασε ο Σεμπάστιαν Σάχα.

Ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ, που ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές της αναμέτρησης, στάθηκε στην ευκαιρία του Καφέ στις καθυστερήσεις όπου η Ένωση θα μπορούσε να πάρει τη νίκη αλλά επισήμανε πως όλοι οι παίκτες βρίσκονται σε εξαιρετική ψυχολογική κατάσταση και θα τα δώσουν όλα για να πάρουν την πρώτη θέση στα play off.

Aναλυτικά όσα δήλωσε ο Σεμπάστιαν Σάχα:

«Με την φάση του Καφέ χάσαμε την ευκαιρία να πάρουμε το ματς. Αφού προηγηθήκαμε έπρεπε να κρατήσουμε το μηδέν στην άμυνα αλλά δεν έγινε έτσι. Χάσαμε κι άλλες ευκαιρίες όπως και ο ΠΑΟ έχασε αρκετές. Το παιχνίδι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ πρέπει να το πάρουμε και μέχρι την τελευταία αγωνιστική θα κυνηγήσουμε την έξοδο μας στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ψυχολογικά είμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Έχουμε πάρει το Κύπελλο κι έχουμε ανέβει ψυχολογικά και θα παλέψουμε για την πρώτη θέση. Είμαι πολύ ευτυχισμένος στην ΑΕΚ και θα συζητήσουμε στην συνέχεια για το συμβόλαιο μου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x