Stoiximan Super League

Παίζεται του Λυμπερόπουλου!

Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Νίκου Λυμπερόπουλου στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Η πρώτη διάγνωση για τον τραυματισμό του Καλαματιανού στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου (1-0) έκανε λόγο για κάκωση στο αριστερό γόνατο -με το ιατρικό επιτελείο της ΑΕΚ να παραπέμπει στις εξετάσεις που θα κάνει τη Δευτέρα, ώστε να διαπιστωθεί ασφαλέστερα πόσες πιθανότητες έχει να προλάβει το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής των play-off.

Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Νίκου Λυμπερόπουλου στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Η πρώτη διάγνωση για τον τραυματισμό του Καλαματιανού στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου (1-0) έκανε λόγο για κάκωση στο αριστερό γόνατο -με το ιατρικό επιτελείο της ΑΕΚ να παραπέμπει στις εξετάσεις που θα κάνει τη Δευτέρα, ώστε να διαπιστωθεί ασφαλέστερα πόσες πιθανότητες έχει να προλάβει το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής των play-off.

Εκεί, πάντως, θα βρίσκονται κανονικά οι υπόλοιποι τραυματίες του σημερινού… μετώπου, καθώς το πρόβλημα της διάτασης γαστροκνημίου που αποκόμισαν οι Λεονάρντο και Μίτσελ δεν εκτιμάται τόσο σοβαρό, ώστε να τους στερήσει τη συμμετοχή στο ματς της Πέμπτης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x