Stoiximan Super League

Στο «σκαμνί» ΑΕΚ και Ατρόμητος

Σε απολογία από την Πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ κλήθηκαν ΑΕΚ και Ατρόμητος, για τα όσα συνέβησαν την Κυριακή, στον τελικό του Κυπέλλου ΟΠΑΠ. Οι δύο ομάδες κινδυνεύουν με ποινή τιμωρίας της έδρας, με την «Ένωση» να πηγαίνει για δύο αγωνιστικές (τουλάχιστον) από τη στιγμή που είναι και υπότροπη.

Σε απολογία από την Πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ κλήθηκαν ΑΕΚ και Ατρόμητος, για τα όσα συνέβησαν την Κυριακή, στον τελικό του Κυπέλλου ΟΠΑΠ.

Οι δύο ομάδες κινδυνεύουν με ποινή τιμωρίας της έδρας, με την «Ένωση» να πηγαίνει για δύο αγωνιστικές (τουλάχιστον) από τη στιγμή που είναι και υπότροπη.

Εάν η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής έχει βγει για τον «Δικέφαλο» μέχρι τη Δευτέρα θα δώσει και το ματς με τον ΠΑΟΚ κεκλεισμένων των θυρών, συν όποια άλλη ποινή της επιβληθεί. Εάν βγει από την Τρίτη και μετά η απόφαση, θα εκτίσει μία αγωνιστική στον εντός έδρας αγώνα με τον Παναθηναϊκό για τα πλέι οφ και την άλλη στην επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Από την άλλη πλευρά, οποιαδήποτε ποινή επιβληθεί στον Ατρόμητο, θα εκτιθεί επίσης στο πρωτάθλημα της σεζόν 2011/2012, αφού οι Περιστεριώτες έχουν ολοκληρώσει τις αγωνιστικές υποχρεώσεις τους για φέτος.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Κατόπιν της πειθαρχικής δίωξης που ασκήθηκε από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα, η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ κάλεσε σε απολογία την ΠΑΕ ΑΕΚ και την ΠΑΕ Ατρόμητος την Παρασκευή 6/5/2011 και ώρα 11.00».

Νίκος Μάρκου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x