Stoiximan Super League

Μετρημένα κουκιά και παίκτες πασπαρτού

Αναγκαστικές αλλαγές και ενδεκάδα που δεν έχει αγωνιστεί μαζί ξανά θα παρατάξει ο Φερέιρα στην δύσκολη πρεμιέρα της Τούμπας, ιδιαίτερα στην άμυνα, λόγω των απόντων Μπουμσόνγκ, Καντέ και ενδεχομένως του Σπυρόπουλου. Οι απουσίες του «τριφυλλιού» φωτογραφίζουν μεν εννέα παίκτες φαβορί για να ξεκινήσουν, αλλά δεν έχει ξεκαθαρίσει σε ποια θέση θα χρησιμοποιηθούν. Το σίγουρο είναι πως οι καίριες ελλείψεις, θα καλυφτούν από τους παίκτες… πασπαρτού, που υπάρχουν στο ρόστερ των «πράσινων».

Αναγκαστικές αλλαγές και ενδεκάδα που δεν έχει αγωνιστεί μαζί ξανά θα παρατάξει ο Φερέιρα στην δύσκολη πρεμιέρα της Τούμπας, ιδιαίτερα στην άμυνα, λόγω των απόντων Μπουμσόνγκ, Καντέ και ενδεχομένως του Σπυρόπουλου.

Οι απουσίες του «τριφυλλιού» φωτογραφίζουν μεν εννέα παίκτες φαβορί για να ξεκινήσουν, αλλά δεν έχει ξεκαθαρίσει σε ποια θέση θα χρησιμοποιηθούν.

Το σίγουρο είναι πως οι καίριες ελλείψεις, θα καλυφτούν από τους παίκτες… πασπαρτού, που υπάρχουν στο ρόστερ των «πράσινων».

Ο Παναθηναϊκός την τελευταία αγωνιστική στο Βόλο, αποδεκατίστηκε. Λέτο, Μπουμσόνγκ και Καντέ δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο πρώτο παιχνίδι, με τον Αργεντινό να μην μπορεί να συμμετάσχει, ούτε στο δεύτερο ματς. Και ο Σπυρόπουλος, μάλλον δεν προλαβαίνει κι αυτός το πρώτο παιχνίδι στην Τούμπα λόγω τραυματισμού. Σαν να μην έφταναν αυτά, η κληρωτίδα της Σούπερ Λίγκας δεν φέρθηκε… ευγενικά στον Παναθηναϊκό, αφού το πρόγραμμα δεν είναι κι ότι πιο βολικό για τους πράσινους στα play off.

Πρώτη αγωνιστική, το «τριφύλλι» ταξιδεύει στην Τούμπα (με τις προαναφερθείσες ελλείψεις), ενώ η ΑΕΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό Βόλου. Δεύτερη αγωνιστική ο Παναθηναϊκός(δεν θα έχει τον Λέτο στη σύνθεσή του) αντιμετωπίζει στο ΟΑΚΑ την ΑΕΚ, ενώ την επόμενη ταξιδεύει στο Βόλο. Ζητούμενο του πρώτου… σκληρού γύρου, είναι να διατηρηθεί το προβάδισμα, ούτως ώστε να είναι πιο χαλαροί στον δεύτερο που είναι πιο εύκολο το έργο. Ενθαρρυντικό, το γεγονός πως οι «πράσινοι» τις δύο προηγούμενες φορές που πήραν μέσω των αγώνων κατάταξης το δικαίωμα συμμετοχής στο Τσάμπιονς Λιγκ, είχαν παρόμοιο πρόγραμμα!

Από εκεί και πέρα, λογικά ο Φερέιρα θα παίξει με το αγαπημένο του 4-3-3. Σίγουροι, δείχνουν εννιά παίκτες. Οι Τζόρβας, Σαριέγκι, Βύντρα, Μαρίνος, Ζιλμπέρτο, Κατσουράνης, Νίνης, Χριστοδουλόπουλος και Σισέ. Οι Βύντρα, Μαρίνος, Κατσουράνης, Νίνης και Χριστοδουλόπουλος μπορούν να παίξουν σε αρκετές θέσεις στο χορτάρι και αυτό, ανακουφίζει κάπως τον Φερέιρα. Για τις υπόλοιπες δύο θέσεις θα γίνει μάχη μεταξύ των Καραγκούνη, Σιμάο, Γκοβού και Λουίς Γκαρσία, εξαρτάται, ποιες θέσεις θα μείνουν ανοιχτές από τους εννιά… σίγουρους.

Ισχύουν τα διαρκείας για τα play off

Με ανακοίνωσή της, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημέρωσε τους κατόχους των διαρκείας, πως οι κάρτες τους θα ισχύσουν κανονικά και για τους εντός έδρας αγώνες των Play Offs Superleague ΟΠΑΠ 2011.

Επιμέλεια: Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x