Stoiximan Super League

«Δώσε δύναμη στην ΑΕΚ»

Την πρωτοβουλία «Δώσε δύναμη στην ΑΕΚ», η οποία έχει σαν στόχο την οικονομική ενίσχυση του συλλόγου με τη διαδικασία των SMS (ΑΕΚ 54534), παρουσίασε η διοίκηση της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης. Παρόντες ήταν αθλητές από όλα τα τμήματα του συλλόγου, ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής, Δημήτρης Χατζηχρήστος, ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Σταύρος Αδαμίδης και οι Γρηγόρης Μάκος και Νίκος Γεωργέας που εκπροσώπησαν το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Την πρωτοβουλία «Δώσε δύναμη στην ΑΕΚ», η οποία έχει σαν στόχο την οικονομική ενίσχυση του συλλόγου με τη διαδικασία των SMS (ΑΕΚ 54534), παρουσίασε η διοίκηση της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στο Παγκόσμιο Πολιτιστικό Ίδρυμα Ελληνισμού της Διασποράς.

Παρόντες ήταν αθλητές από όλα τα τμήματα του συλλόγου, ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής, Δημήτρης Χατζηχρήστος, ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Σταύρος Αδαμίδης και οι Γρηγόρης Μάκος και Νίκος Γεωργέας που εκπροσώπησαν το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Την εκδήλωση άνοιξε με δηλώσεις του ο πρόεδρος της ερασιτεχνικής Δημήτρης Χατζηχρήστος τονίζοντας την ανάγκη η ΑΕΚ να λειτουργεί ενωμένη για να ξεπεράσει τα προβλήματα: «Όταν η ΑΕΚ είναι ενωμένη, ποτέ δεν βγαίνει νικημένη. Πρόκειται για μια πρωτόγνωρη διαδικασία για εμάς και όσο για αυτούς που λένε ότι κλέψαμε αυτή τη διαδικασία από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό απλά προτιμήσαμε αυτό τον τρόπο από το να διοργανώναμε μια συναυλία. Αυτή η διαδικασία είναι μια καλή ευκαιρία να δείξουμε πόσοι είμαστε. Ελπίζουμε ο κόσμος να ανταποκριθεί γιατί με αυτό τον τρόπο θα δώσει φτερά στο σύλλογο και είναι δεδομένο ότι η καλή λειτουργία της Ερασιτεχνικής αντανακλά και στην ΠΑΕ».

Στη συνέχεια εξέφρασε την ευχή την επόμενη φορά που θα συγκεντρωθούν οι άνθρωποι της ερασιτεχνικής να είναι πολύ καλύτερη η κατάσταση και παράλληλα να έχει προχωρήσει και το θέμα του γηπέδου. Σε ότι αφορά τον τελικό του Σαββάτου ανέφερε: « θα πρέπει όλοι να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό και να πάρει η ομάδα το κύπελλο».

Ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής, έδωσε το λόγο στον Στέλιο Σεραφείδη, πρόεδρο του Συλλόγου Παλαιμάχων ΑΕΚ ο οποίος τόνισε πόσο σημαντικό είναι να γίνει μια γροθιά η οικογένεια της ΑΕΚ. «Είμαι και εγώ ένα από τα κομμάτια της ιστορίας της ΑΕΚ και νιώθω ιδιαίτερα χαρούμενος που βλέπω να δένει σιγά σιγά η «κιτρινόμαυρη» οικογένεια. Ίσως θα έπρεπε να κινηθούμε νωρίτερα αλλά ποτέ δεν είναι αργά».

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Σταύρος Αδαμίδης, ανέφερε: «Από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε την διοίκηση της ΠΑΕ αντιμετωπίζουμε την ΑΕΚ ως ενιαίο σύνολο. Αυτή η προσπάθεια έχει δείξει τη δυναμική και το μεγαλείο του κόσμου. Ελπίζουμε να έχει αποτέλεσμα και θα είμαστε εδώ να στηρίξουμε όσο μπορούμε αυτή την προσπάθεια».

Ο δημοσιογράφος, Κώστας Κετσεντζόγλου, επεξήγησε τη λειτουργία της διαδικασίας και ανέφερε ότι ήδη υπάρχει μεγάλη ανταπόκριση από τον κόσμο με τα μηνύματα να φτάνουν τις 20.000. Παράλληλα θα λειτουργήσει σύντομα και το ΑΕΚpower.gr διαδικτυακός τόπος που θα έχει σαν στόχο την ενίσχυση της Ερασιτεχνικής.

Ο Νίκος Γεωργέας, ευχήθηκε καλή επιτυχία σε αυτή την προσπάθεια, τονίζοντας ότι είναι πολύ σημαντική προσπάθεια, ενώ ο Γρηγόρης Μάκος τόνισε ότι είναι σημαντικό να δείξει ο κόσμος πως μπορεί να βγάλει την ομάδα από το αδιέξοδο.

Δηλώσεις έκαναν και οι εκπρόσωποι των άλλων τμημάτων της ερασιτεχνικής. Ο Γιώργος Παπαδόπουλος από το τμήμα χάντμπολ ανέφερε: « Είμαι συγκινημένος από την αγάπη που έχει δείξει ο κόσμος της ΑΕΚ στο δικό μας τμήμα και τη στήριξη που μας παρέχει. Είναι εντυπωσιακή η συσπείρωση του κόσμου και αυτή η προσπάθεια ελπίζουμε να αποδώσει ώστε να μας δώσει κουράγιο για τη συνέχεια».

Η Χαρά Σάκκουλα, αθλήτρια του τμήματος βόλεϊ, δήλωσε: « Εμείς δεν ζητάμε τίποτα περισσότερο από τον κόσμο, παρά μόνο να δείξει την αγάπη του και τον σεβασμό του σε αυτή».

Το σημαντικότερο γεγονός που τόνισαν όλοι οι παρευρισκόμενοι ήταν η εκπροσώπηση όλων των τμημάτων. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία της και η δήμαρχος της Νέας Φιλαδέλφειας, Έφη Αποστολάκη Γαϊτανά.

Αλέξανδρος Πιπεριάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x