Stoiximan Super League

Μάχο και Γιακούποβιτς για μια θέση

Στον Γιούργκεν Μάχο και τον Ελντίν Γιακούποβιτς έχει καταλήξει, σύμφωνα με τη «SportDay», ο Ολυμπιακός για τη θέση του τερματοφύλακα. Δεν καταθέτουν τα όπλα για Παπασταθόπουλο και Τζαβέλλα οι «ερυθρόλευκοι». Θετικός για Αμπντούν, όχι για Ντουγκλάο ο Βαλβέρδε. Πρώτος στόχος ο Σάντσες για τη θέση του κεντρικού μέσου.

Στον Γιούργκεν Μάχο και τον Ελντίν Γιακούποβιτς έχει καταλήξει, σύμφωνα με τη «SportDay», ο Ολυμπιακός για τη θέση του τερματοφύλακα. Οι πρωταθλητές μετά την εμπλοκή που παρουσιάστηκε στην υπόθεση του Ούρκο Πάρντο είναι πιθανό να αποκτήσουν δύο γκολκίπερ και για δεύτερη επιλογή-πίσω από τον βασικό-έχουν προκριθεί ο 34χρονος Αυστριακός του Πανιωνίου και ο 27χρονος Ελβετός του Ολυμπιακού Βόλου.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε φέρεται να έχει ξεχωρίσει τους δύο συγκεκριμένους τερματοφύλακες σε συνεννόηση και με τον γυμναστή τερματοφυλάκων, Αλέκο Ράντο. Ανοικτό παραμένει το θέμα παραμονής του Ούρκο Πάρντο, αφού είναι δεδομένη η δυσαρέσκεια του Βαγγέλη Μαρινάκη για τις απαιτήσεις που πρόβαλε ο Βελγοϊσπανός. Πάντως ο τελευταίος ζήτησε νέο ραντεβού μετά το Πάσχα, όταν και αναμένεται τα χρήματα που θα ζητήσει να είναι σε πολύ πιο λογικά επίπεδα και είναι πολύ πιθανό να παραμείνει. Διαφορετικά, ο Ολυμπιακός θα στραφεί ξανά στην περίπτωση του Μεξικανού Γκιγέρμο Οτσόα, αλλά και στην ισπανική αγορά την οποία γνωρίζει καλά ο Ερνέστο Βαλβέρδε.

Δεν παρατούν Παπασταθόπουλο και Τζαβέλλα

Είναι απόφαση των ανθρώπων του Ολυμπιακού να αποκτήσει περισσότερο ελληνικό χαρακτήρα το ρόστερ και για το λόγο αυτό δεν έχουν εγκαταλειφθεί οι προσπάθειες για την απόκτηση του Σωκράτη Παπασταθόπουλου και του Γιώργου Τζαβέλλα, παρότι υπάρχουν δυσκολίες. Ο διεθνής στόπερ, που αγωνίστηκε χθες στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου με την Παλέρμο, δεν είναι στα βασικά πλάνα του Μάσιμο Αλέγκρι και η Μίλαν θα προτιμούσε να τον πουλήσει από το να τον δώσει δανεικό. Μάλιστα αρκετές ομάδες (φήμες κάνουν λόγο για Άρσεναλ και Λιόν) παρακολουθούν με ενδιαφέρον την περίπτωσή του, συνεπώς το έργο του Ολυμπιακού γίνεται δυσκολότερο. Σε ό,τι αφορά στον Γιώργο Τζαβέλλα, που αυτή την περίοδο είναι τραυματίας, κοστολογείται από την Άιντραχτ τουλάχιστον 3 εκατ. ευρώ, χρήματα που δεν προτίθεται να δώσει η διοίκηση των «ερυθρολεύκων».

Θετικός για Αμπντούν, όχι για Ντουγκλάο

Την επόμενη εβδομάδα θα αποφασιστεί από τον Ερνέστο Βαλβέρδε αν ο Ολυμπιακός θα κινηθεί επίσημα για την απόκτηση του Τζαμέλ Αμπντούν από την Καβάλα. Ο Μαροκινός εξτρέμ αρέσει στον Βάσκο τεχνικό, ενώ αντίθετα ο συμπαίκτης του, Ντουγκλάο, δεν βρίσκεται στις πρώτες επιλογές για την ενίσχυση της αμυντικής γραμμής με έναν παίκτη που-σε πρώτη φάση-θα έρχεται από τον πάγκο για να καλύπτει τους Αβραάμ Παπαδόπουλο και Όλοφ Μέλμπεργκ. Παράλληλα, από τον Ολυμπιακό διαψεύδεται όχι απλώς ότι υπάρχει συμφωνία, αλλά έστω και πρόταση ή απλό ενδιαφέρον για τον Καλίφα Σανκαρέ.

Πρώτος στόχος ο Σάντσες

Ο Κάρλος Σάντσες αποτελεί πρώτη επιλογή-μακράν της δεύτερης-για την ενίσχυση του Ολυμπιακού στη θέση του κεντρικού χαφ. Ο Κολομβιανός άσος της Βαλανσιέν εκτιμάται πως με ένα ποσό μεταξύ 2 και 3 εκατ. ευρώ μπορεί να αποκτηθεί. Αντίθετα, πολύ δύσκολο έως απίθανο λόγω κόστους (κι όχι μόνο) είναι να προχωρήσουν περιπτώσεις όπως αυτές των Κάλστρομ και Γκάγκο από Λιόν και Ρεάλ Μαδρίτης αντίστοιχα.

Για τη θέση του μεσοεπιθετικού, λιγοστές πιθανότητες υπάρχουν για την απόκτηση του Αλεξάντρ Χλεμπ, καθώς το κασέ του είναι απαγορευτικό, ενώ ο Σέζαρ Ντελγκάδο που μένει ελεύθερος από τη Λιόν προτιμά να παραμείνει στη Γαλλία κι αν φύγει θα ήθελε να αγωνιστεί σε ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x