Stoiximan Super League

ΠΑΕ Ηρακλής: «Η ομάδα θα αδειοδοτηθεί»

Τα «γάλατα έχουν σφίξει» για τα καλά στον Ηρακλή μετά την αρνητική εισήγηση της αρμόδιας επιτροπής της ΕΠΟ σε ό,τι έχει να κάνει με την αδειοδότηση εν όψει της νέας σεζόν. Το «φάσμα» του υποβιβασμού στην Β’ Εθνική τη νέα σεζόν αιωρείται επικίνδυνα πάνω από τον «Γηραιό», του οποίου οι τελευταίες ελπίδες εναπόκεινται στο δευτεροβάθμιο όργανο το οποίο θα αποφασίσει πριν την έναρξη των πλέι οφ. Κόντρα στο «ρεύμα», οι Θεσσαλονικείς εξακολουθούν να εκφράζουν σιγουριά για θετική έκβαση στην υπόθεση.

Τα «γάλατα έχουν σφίξει» για τα καλά στον Ηρακλή μετά την αρνητική εισήγηση της αρμόδιας επιτροπής της ΕΠΟ σε ό,τι έχει να κάνει με την αδειοδότηση εν όψει της νέας σεζόν.

Το «φάσμα» του υποβιβασμού στην Β’ Εθνική αιωρείται επικίνδυνα πάνω από τον «Γηραιό», του οποίου οι τελευταίες ελπίδες εναπόκεινται στο δευτεροβάθμιο όργανο το οποίο θα αποφασίσει πριν την έναρξη των πλέι οφ.

Κόντρα στο «ρεύμα», πάντως, οι Θεσσαλονικείς εξακολουθούν να εκφράζουν σιγουριά για θετική έκβαση στην υπόθεση.

Η επίσημη θέση της ΠΑΕ Ηρακλής:

«Οι επεξηγήσεις και οι διευκρινίσεις, τις οποίες ζήτησε η Πρωτοβάθμια Επιτροπή Αδειοδότησης της ΕΠΟ, σχετικά με το φάκελο της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ, της παραδόθηκαν και θα δοθούν, διεξοδικά και παραστατικά και στο Δευτεροβάθμιο Όργανο. Η ομάδα θα αδειοδοτηθεί, διότι συγκεντρώνει όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις. Όποιοι προτρέξουν να πανηγυρίσουν, θα εκτεθούν, για μια ακόμη φορά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x