Stoiximan Super League

Κάποιοι θα την πληρώσουν…

Έντονες παρατηρήσεις στους παίκτες του Παναθηναϊκού έκανε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα στην προπόνηση της Μεγάλης Τρίτης. «Δεν παίζετε σαν ομάδα, βάζετε τον εαυτό σας πάνω από τον Παναθηναϊκό. Ξεκαθαρίζω, πως από εδώ και στο εξής θα παίζουν όσοι μπορούν να αντεπεξέλθουν στις απαιτήσεις», ήταν μερικά από τα λόγια του Πορτογάλου. Διάθεση αυτοκριτικής των ποδοσφαιριστών που ανέλυσαν την κατάσταση.

Έντονες παρατηρήσεις στους παίκτες του Παναθηναϊκού έκανε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα στην προπόνηση της Μεγάλης Τρίτης. «Δεν παίζετε σαν ομάδα, βάζετε τον εαυτό σας πάνω από τον Παναθηναϊκό. Ξεκαθαρίζω, πως από εδώ και στο εξής θα παίζουν όσοι μπορούν να αντεπεξέλθουν στις απαιτήσεις», ήταν μερικά από τα λόγια του Πορτογάλου, που κάνει ό,τι μπορεί για να αλλάξει την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών του, από τη στιγμή που ξέρει, πως μέσω των play off κρίνεται και η δική του παραμονή.

Ο Φερέιρα έχει διακρίνει πως η ομάδα του είναι προβλέψιμη και πως ο Παναθηναϊκός δεν παίζει σαν ομάδα, για αυτό, εκτός των σκληρών προπονήσεων έχει αρχίσει και τις ομιλίες στους παίκτες του, οι οποίοι δείχνουν σημάδια αποσυντονισμού.

«Κλείσαμε την κανονική διάρκεια με μια ήττα που δεν ήταν αυτό που θέλαμε φυσικά. Έγιναν πολλά πράγματα για να χάσουμε και ενόψει πλέι-οφ θέλω να πω κάποια πράγματα. Πρέπει όλοι να βάζουν την ομάδα πάνω από τον εαυτό τους. Κανείς να μην παίζει για τα εγώ αλλά να βάζετε όλοι πάνω από όλα το καλό της ομάδας. Έρχονται πολύ δύσκολα παιχνίδια που θα κρίνουν την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ και δεν υπάρχουν περιθώρια πλέον για εμάς».

Και συνέχισε: «Πρέπει να είμαστε μια γροθιά. Το ξέρετε και το ξέρω ότι θα έχουμε πρόβλημα αν δεν τα καταφέρουμε τόσο ως ομάδα όσο και με τον κόσμο μας. Πρέπει, λοιπόν, να τα δώσουμε όλα. Σε αυτά τα έξι παιχνίδια να είμαστε Παναθηναϊκός. Είναι υποχρέωση όλων μας και εγώ σας ξεκαθαρίζω ότι από εδώ και στο εξής θα παίζουν μόνοι όσοι μπορούν να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις της ομάδας».

Ο Πορτογάλος τεχνικός αναμένεται να έχει μέσα στην εβδομάδα συνάντηση με τον Δημήτρη Γόντικα, για να συζητήσουν τις αιτίες της τραγικής εικόνας, αφού και οι άνθρωποι της διοίκησης ανησυχούν για το θέαμα και την αγωνιστικότητα. Άλλωστε, η έλλειψη ομαδικότητας που έχει διακρίνει ο Φερέιρα, βαραίνει και τον ίδιο, μια και αυτός είναι ο προπονητής της ομάδας...

Επιμέλεια: Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x