Stoiximan Super League

Το γλέντι στο… πιάτο σας!

Μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού διασκέδασαν σε κέντρο διασκέδασης την κατάκτηση του 38ου πρωταθλήματος Ελλάδος. Το www.sport-fm.gr μέσω του φωτογραφικού φακού του ActionImages σας βάζει στο… κλίμα! Διαβάστε για: την ατάκα του Βασίλη Καρά, τα συνθήματα κατά του Παναθηναϊκού και την απάντηση του Βαγγέλη Μαρινάκη…

Μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού διασκέδασαν σε κέντρο διασκέδασης την κατάκτηση του 38ου πρωταθλήματος Ελλάδος. Το www.sport-fm.gr μέσω του φωτογραφικού φακού του ActionImages σας βάζει στο… κλίμα! Διαβάστε για: την ατάκα του Βασίλη Καρά, τα συνθήματα κατά του Παναθηναϊκού και την απάντηση του Βαγγέλη Μαρινάκη…

Τα προεόρτια!
Μετά από απονομή του πρωταθλήματος στο Καραϊσκάκη, οι πανηγυρισμοί για την κατάκτηση του τίτλου από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού μεταφέρθηκαν στο κέντρο διασκέδασης που τραγουδούσε ο Βασίλης Καρράς και η Έλλη Κοκκίνου.

Η είσοδος!
Γύρω στη μία μετά τα μεσάνυχτα άρχισαν να καταφτάνουν στο κέντρο διασκέδασης οι παίκτες του Ολυμπιακού και οι άλλοι υπεύθυνοι της ομάδας. Οι περισσότεροι από τους άλλους καλεσμένους της «ερυθρόλευκης» διοίκησης βρίσκονταν ήδη μέσα στο κέντρο διασκέδασης.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έκανε την είσοδό του γύρω στη μία. Λίγοι οπαδοί του Ολυμπιακού ήταν στην είσοδο του μαγαζιού περιμένοντας εναγωνίως να πάρουν έστω και μια φωτογραφία από τους ανθρώπους της ομάδας. Αντιλαμβανόμενοι την άφιξη του προέδρου του Ολυμπιακού ξέσπασαν σε χειροκροτήματα.

Ο Αντώνης Νικοπολίδης ήταν ένας από τους πρώτους ποδοσφαιριστές που έφτασαν στο κέντρο συνοδευόμενος από την σύζυγό του. Μια οικογένεια φίλων της ομάδας τον σταμάτησαν για να φωτογραφηθούν μαζί του. Ο Αντώνης Νικοπολίδης δέχθηκε με μεγάλη ευχαρίστηση και μετά κατευθύνθηκε στο εσωτερικό όπου έγινε δεκτός με θερμά χειροκροτήματα.

Οι υπόλοιποι παίκτες του Ολυμπιακού συνέχισαν να φτάνουν στο κέντρο. «Μαζεμένοι» οι Ισπανόφωνοι της ομάδας. Ο Άλμπερτ Ριέρα φανερά ευχαριστημένος έφτασε στο κέντρο με την γυναίκα του.

Η… άφιξη του τροπαίου!
Η άφιξη που ανέβασε αρκετά το θερμόμετρο στο κέντρο διασκέδασης ήταν αυτή του τροπαίου. Ο Τάκης Τσουκαλάς έκανε την εμφάνισή του με το τρόπαιο και κατευθύνθηκε προς το μέρος που κάθονταν οι εκπρόσωπος των οργανωμένων οπαδών.

Αποτέλεσμα; Τρελοί πανηγυρισμοί και συνθήματα υπέρ του Ολυμπιακού, και άλλα κατά του «αιώνιου αντιπάλου».

Η εμφάνιση της Κοκκίνου
Λίγα λεπτά πριν τις δύο μετά τα μεσάνυχτα η Έλλη Κοκκίνου έκανε την εμφάνισή της. Από την πρώτη στιγμή φρόντισε να ανεβάσει τον κόσμο επικοινωνώντας μαζί του και καλώντας τους να φωνάζουν συνθήματα πιο δυναμικά.

Τα τραπέζια
Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού κάθισαν σε δύο τραπέζια στο κέντρο του μαγαζιού. Στο πλάι του προέδρου των «ερυθρόλευκων», ο κουμπάρος του Μανώλης Κονταρός. Στο ίδιο τραπέζι αρκετοί συγγενείς και συνεργάτες του Βαγγέλη Μαρινάκη και ο μάνατζερ, Ηλίας Ψινάκης.

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Σωκράτης Κομινάκης καθόταν με την παρέα του ένα τραπέζι πίσω από αυτά των παικτών. Ο έτερος αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Γιάννης Μώραλης, κάθισε στο τραπέζι της διοίκησης, μαζί του οι Νινιάδης και Μητρόπουλος.

Καρράς: «Οι νικητές το αξίζουν»
Περίπου στις 2.20 ο Βασίλης Καρράς βγήκε στην πίστα, γνωρίζοντας την αποθέωση. Αρκετά χειροκροτήματα, αλλά ακόμη περισσότερα συνθήματα υπέρ του Ολυμπιακού. Ακόμη περισσότερα κατά του «αιωνίου αντιπάλου».

«Συγχαρητήρια για την ομάδα που άξιζε να πάρει αυτόν τον τίτλο», ήταν τα πρώτα λόγια του Βασίλη Καρρά. «Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό και στον πρόεδρό του. Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν και στον απερχόμενο πρόεδρο, Σωκράτη Κόκκαλη, ο οποίος έδωσε τη σκυτάλη. Όσο για εμένα που ανήκω σε άλλη πλευρά φαντάζεσθε πως νιώθω... Παρόλα αυτά οι νικητές οι νικητές του αξίζουν», είπε ο Βασίλης Καρράς.

Ο διαγωνισμός Καρρά – Ψινάκη
Η παρουσία του Ηλία Ψινάκη δεν πέρασε στα ψιλά για τον Βασίλη Καρρά. «Μου λένε ότι έχει πιο βαριά φωνή από εμένα», είπε ο γνωστός τραγουδιστής και ακολούθησε ένας ολιγόλεπτος διαγωνισμός με αρκετές ατάκες αλλά και στίχους τραγουδιών από τους δύο ανθρώπους διαγωνιζόμενοι για το ποιος έχει την ποιο «βαριά» φωνή.

Στο κόλπο και οι υπεύθυνοι του μαγαζιού
Πίσω από τους τραγουδιστές οι υπεύθυνοι του μαγαζιού είχαν φροντίσει να εμφανίζεται αρκετά συχνά το σήμα της ομάδας.

«Τους γλεντάμε στο γήπεδο»
Τα συνθήματα των οπαδών του Ολυμπιακού κατά του Παναθηναϊκού… προκάλεσε την απάντηση του προέδρου της ομάδας όταν αυτός βραβεύτηκε από το σύλλογο παλαιμάχων.

«Σας υποσχέθηκα άλλα είκοσι πρωταθλήματα. Να είμαστε καλά να γλεντάμε. Δεν χρειάζεται να βρίζουμε τον Παναθηναϊκό. Τους γλεντάμε στο γήπεδο», είπε μεταξύ άλλων ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Ακολούθησαν συνθήματα υπέρ του προέδρου του Ολυμπιακού.

Το τραγούδι του… κουμπάρου
Ο αγαπημένος κουμπάρος και επιστήθιος φίλος του Βαγγέλη Μαρινάκη πήρε το μικρόφωνο και τραγούδησε. «Ήτανε μια φορά…».
Κατέληξε λέγοντας… «Μαρινάκη πάντα το πρωτάθλημα».

Η αποχώρηση
Γύρω στις 4 τα ξημερώματα οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού άρχισαν να αποχωρούν. Πρώτος ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς, και με λίγα λεπτά καθυστέρηση οι Αντώνης Νικοπολίδης, Μάρκο Πάντελιτς, Γιάννης Μανιάτης, Χολέμπας, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Άλμπερτ Ριέρα, Βασίλης Τοροσίδης. Λίγο αργότερα αποχώρησε και ο Βαγγέλης Μαρινάκης…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x