Stoiximan Super League

Χωρίς άγχος, αλλά με προβλήματα!

Με προβλήματα συνεχίστηκε η προετοιμασία της Κέρκυρας για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ. Ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς, δεν θα έχει στη διάθεση του τέσσερις ποδοσφαιριστές, λόγω τραυματισμών, ενώ και ο Γκουστάβο θα μείνει εκτός λόγω τιμωρίας.

Με προβλήματα συνεχίστηκε η προετοιμασία της Κέρκυρας για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ.

Ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς, δεν θα έχει στη διάθεση του τέσσερις ποδοσφαιριστές, λόγω τραυματισμών, ενώ και ο Γκουστάβο θα μείνει εκτός λόγω τιμωρίας.

Με αρκετά νέα πρόσωπα αναμένεται να παραταχθεί στην Τούμπα, η Κέρκυρα. Η εξασφάλιση της παραμονής, την προηγούμενη αγωνιστική, με τη νίκη επί του Εργοτέλη επιτρέπει στους «Φαίακες», να δοκιμάσουν ποδοσφαιριστές που δεν είχαν χρόνο συμμετοχής, όσο ο κίνδυνος του υποβιβασμού ήταν ορατός.

Εκτός αποστολής από την αναμέτρηση στην Τούμπα θα είναι οι Γραμμόζης, Στολτίδης, Μαζνόφ και Τσίγκας που ταλαιπωρούνται από μικροτραυματισμούς.

Ο Τσίγκας ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα, ο Μαζνόφ αντιμετωπίζει πρόβλημα στον αστράγαλο, ενώ ο Στολτίδης και την προηγούμενη εβδομάδα έχασε αρκετές προπονήσεις, όμως αγωνίστηκε λόγω της κρισιμότητας του αγώνα με τον Εργοτέλη. Ο Γραμμόζης έχει ένα χτύπημα που για προληπτικούς λόγους θα τον αφήσει εκτός του κυριακάτικου αγώνα.

Ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς αναμένεται να αφήσει εκτός και τους Επστάιν και Μακρή με τον δεύτερο να βρίσκεται στο όριο καρτών, ενώ δεν μπορεί να υπολογίζει και τον Γκουστάβο, ο οποίος είναι τιμωρημένος.

Όλες αυτές οι απουσίες θα οδηγήσουν σε μια ενδεκάδα με αρκετά νέα πρόσωπα, τα οποία θα προσπαθήσουν να αρπάξουν την ευκαιρία και να δείξουν ότι αξίζουν.

Αλέξανδρος Πιπεριάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x