Stoiximan Super League

Τοροσίδης: «Όλα είναι ανοικτά…»

Κλειστά τα χαρτιά του εν όψει του ραντεβού με τον Βαγγέλη Μαρινάκη για την επέκταση της συνεργασίας του κράτησε ο Βασίλης Τοροσίδης μιλώντας στη media day των πρωταθλητών. Ο διεθνής μπακ άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο αποχώρησης από την ομάδα. «Αυτά που έχω να πω, θα τα πω στον πρόεδρο. Θα δούμε. Υπάρχουν πολλά ενδεχόμενα, δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει στη ζωή», τόνισε με νόημα.

Κλειστά τα χαρτιά του εν όψει του ραντεβού με τον Βαγγέλη Μαρινάκη για την επέκταση της συνεργασίας του κράτησε ο Βασίλης Τοροσίδης μιλώντας στη media day των πρωταθλητών. Ο διεθνής μπακ άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο αποχώρησης από την ομάδα.

«Αυτά που έχω να πω, θα τα πω στον πρόεδρο. Θα δούμε. Υπάρχουν πολλά ενδεχόμενα, δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει στη ζωή», τόνισε με νόημα.

Κάνοντας τη σύγκριση με την περασμένη περίοδο, ο πολυσύνθετος άσος είπε: «Σίγουρα η χρονιά αυτή είναι πολύ διαφορετική, αφού τελειώνει με ένα πρωτάθλημα. Η περσινή χρονιά ήταν τουλάχιστον απαράδεκτη και καταστροφική. Ο Ολυμπιακός είναι υποχρεωμένος κάθε χρόνο να πηγαίνει για νταμπλ. Δεν πήραμε το Κύπελλο, αλλά κατακτήσαμε το βασικό μας στόχο, που ήταν το πρωτάθλημα».

Τέλος, για την επόμενη περίοδο, πέραν του νταμπλ ο «Τόρο» έθεσε ως στόχο μία πορεία ακόμη και μέχρι τα προημιτελικά του Champions League. «Πρώτος στόχος παραμένει να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Όμως ο Ολυμπιακός πρέπει να κάνει μία καλή πορεία στο Champions League γιατί έχει όλες τις προϋποθέσεις να τα καταφέρει. Να κάνει κάτι καλύτερο από το να φτάσει στους ‘16’, όπως έκανε στις δύο τελευταίες φορές», είπε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x