Stoiximan Super League

Ιμπαγάσα: «Να μείνει ο Βαλβέρδε, ευπρόσδεκτος ο Κούπερ»

Σαφή θέση υπέρ της παραμονής του Ερνέστο Βαλβέρδε στον πάγκο του Ολυμπιακού πήρε ο Αριέλ Ιμπαγάσα μιλώντας στη media day της ομάδας.

Σαφή θέση υπέρ της παραμονής του Ερνέστο Βαλβέρδε στον πάγκο του Ολυμπιακού πήρε ο Αριέλ Ιμπαγάσα μιλώντας στη media day της ομάδας.

«Αυτή τη στιγμή πρέπει να περιμένουμε την απόφαση του προπονητή. Θέλουμε όλοι να μείνει, γιατί τα καταφέραμε πολύ καλά μαζί του, γνωρίζει το ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά θα τα πήγαινε περίφημα και σε οποιαδήποτε άλλη χώρα εργαζόταν», τόνισε ο Αργεντινός μέσος, ενώ για τη φημολογία πως ο Έκτορ Κούπερ είναι έτοιμος να αναλάβει αν ο Βάσκος προπονητής δεν παραμείνει στη θέση του, είπε: «Αν φύγει ο κόουτς κι έρθει ο Έκτορ Κούπερ θα είναι επίσης σημαντικό, γιατί πρόκειται επίσης για έναν ικανότατο προπονητή, που έχει εμπειρία από την Ελλάδα με τον Άρη. Όμως όλα αυτά είναι υποθέσεις».

Για την ανάδειξή του σε MVP του φετινού Ολυμπιακού είπε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος με αυτό το αποτέλεσμα, αλλά όλοι οι συμπαίκτες συνέβαλαν στην κατάκτηση του τίτλου. Εγώ θέλω πάντα να κάνω το καλύτερο για την ομάδα».

Τέλος, αναφορικά με τις προσδοκίες και τις απαιτήσεις της επόμενης σεζόν, ο «Κάνιο» ανέφερε: «Είναι πολύ δύσκολη η επόμενη χρονιά. Θα έχουμε δύο παιχνίδια την εβδομάδα και πρέπει να κάνουμε καλή προετοιμασία για να αντεπεξέλθουμε στις απαιτήσεις. Το Champions League είναι ένα όνειρο, ένα μεγάλο βραβείο, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε και τις εγχώριες υποχρεώσεις».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x