Stoiximan Super League

Ένα μήνα εκτός ο Σπυρόπουλος

Στις νίκες για να ξεπεράσει την κακή εμφάνιση και την ήττα από τις Σέρρες, αλλά και να διατηρήσει ή και να αυξήσει τη διαφορά του στην ειδική βαθμολογία των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας θέλει να επιστρέψει ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης. Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα δεν θα έχει, τελικώς, στη διάθεσή του τον Νίκο Σπυρόπουλο, ο οποίος υπέστη διάστρεμμα στην αριστερή ποδοκνημική και αναμένεται να επιστρέψει στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων σε 3 με 4 εβδομάδες.

Στις νίκες για να ξεπεράσει την κακή εμφάνιση και την ήττα από τις Σέρρες, αλλά και να διατηρήσει ή και να αυξήσει τη διαφορά του στην ειδική βαθμολογία των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας θέλει να επιστρέψει ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα δεν θα έχει, τελικώς, στη διάθεσή του τον Νίκο Σπυρόπουλο, ο οποίος υπέστη διάστρεμμα στην αριστερή ποδοκνημική, υποβλήθηκε σε θεραπεία και αναμένεται να επιστρέψει στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων σε 3 με 4 εβδομάδες.

Εκτός του Έλληνα μπακ, ο Πορτογάλος τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει ούτε τον, επίσης τραυματία Αντώνη Πετρόπουλο, αλλά ούτε και τον τιμωρημένο Σεντρίκ Καντέ, οι οποίοι έμειναν εκτός αποστολής, μαζί με τους Πλεσί, Σεϊταρίδη, Καρνέζη, Μαυρία, Καπίνο. Οι «πράσινοι» στη σημερινή προπόνηση έκαναν ζέσταμα, ακολούθως επιδόθηκαν σε ασκήσεις κατοχής της μπάλας «5-2», συνέχισαν με ταχύτητες και τέλος χωρίστηκαν σε έξι ομάδες και έπαιξαν τουρνουά ποδοβόλεϊ.

Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» προτίθεται να παρατάξει σύστημα 4-3-3 με τους Τζόρβα κάτω από τα δοκάρια, Βύντρα δεξί μπακ, Ιωαννίδη αριστερό και Μπουμσόνγκ-Σαριέγκι αμυντικό δίδυμο. Τριπλέτα στα χαφ θα είναι οι Ζιλμπέρτο, Κατσουράνης και Καραγκούνης ή Νίνης, ενώ οι τρεις της επίθεσης θα είναι οι Λέτο (αριστερά), Χριστοδουλόπουλος ή Γκοβού (δεξιά) και Σισέ (κορυφή).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x