Stoiximan Super League

Αμφίβολος ο Σαγκανόφσκι

Πολύ δύσκολα θα προλάβει ο Μάρεκ Σαγκανόφσκι την αναμέτρηση του Ατρομήτου με τον Ολυμπιακό, αφού δεν έχει ξεπεράσει ακόμη το τράβηγμα που τον ταλαιπωρεί.

Πολύ δύσκολα θα προλάβει ο Μάρεκ Σαγκανόφσκι την αναμέτρηση του Ατρομήτου με τον Ολυμπιακό, αφού δεν έχει ξεπεράσει ακόμη το τράβηγμα που τον ταλαιπωρεί.

Ο Πολωνός επιθετικός έκανε μόνο τρέξιμο στην προπόνηση της Πέμπτης και όπως όλα δείχνουν ο Γιώργος Δώνης θα στερηθεί τις υπηρεσίες του στο κρίσιμο ματς με τους «ερυθρόλευκους».

Αντιθέτως, ο Χρυσόστομος Μιχαηλίδης που ήταν κι αυτός αμφίβολος προπονήθηκε κανονικά σήμερα και οι πιθανότητες είναι με το μέρος του για να δηλώσει «παρών» την Κυριακή. Ολόκληρο το πρόγραμμα έβγαλε και ο Γιάννης Σκόνδρας.

Δεδομένες πάντως είναι οι απουσίες των τιμωρημένων Σαρμιέντο και Ολιβέιρα που είναι τιμωρημένοι.

Σε ό, τι αφορά τις επισκέψεις του συλλόγου του Περιστερίου στα σχολεία του Δήμου, η ΠΑΕ αναφέρει τα εξής: «Το 11ο Λύκειο Περιστερίου επισκέφθηκε σήμερα αντιπροσωπεία της ομάδας σε μια συμβολική κίνηση, καθώς στο συγκεκριμένο σχολείο φοιτούν 18 ποδοσφαιριστές των Υποδομών του συλλόγου. Την παρουσίαση των Γιάννη Καραλή, Θανάση Καραγκούνη, Αντώνη Αθανασίου και Παναγιώτη Μπάλλα στους συμμαθητές του έκανε μάλιστα εν μέσω χειροκροτημάτων, ο τερματοφύλακας της ομάδας Κ-20, Αδαμάντιος Ζωντός. Οι παίκτες της ομάδας μας μοίρασαν εισιτήρια και κάλεσαν τους μαθητές να παρακολουθήσουν από τη μαθητική-οικογενειακή κερκίδα το σημαντικό ματς της Κυριακής με τον Ολυμπιακό"

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x