Stoiximan Super League

Να αφήσουν πίσω το αρνητικό σερί

Την προετοιμασία της για την αναμέτρηση με τον Εργοτέλη (10/04) ξεκίνησε η Κέρκυρα μετά το ρεπό που είχαν οι ποδοσφαιριστές την Δευτέρα και όλοι θέλουν να αφήσουν πίσω τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα. Ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών και ο μόνος πονοκέφαλος που έχει αφόρα τον Γκουστάβο, ο οποίος έχει συμπληρώσει κάρτες και θα εκτίσει την ποινή του στις δύο αγωνιστικές που απομένουν.

Την προετοιμασία της για την αναμέτρηση με τον Εργοτέλη (10/04) ξεκίνησε η Κέρκυρα μετά το ρεπό που είχαν οι ποδοσφαιριστές την Δευτέρα και όλοι θέλουν να αφήσουν πίσω τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα.

Ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών και ο μόνος πονοκέφαλος που έχει αφόρα τον Γκουστάβο, ο οποίος έχει συμπληρώσει κάρτες και θα εκτίσει την ποινή του στις δύο αγωνιστικές που απομένουν.

Η πέμπτη σερί ήττα έχει σκορπίσει προβληματισμό στο στρατόπεδο των «Φαιάκων» και έχει φέρει την ομάδα σε πολύ δύσκολη θέση. Στο πιο κρίσιμο παιχνίδι της φετινής περιόδου, η Κέρκυρα, δεν ανταποκρίθηκε και τα λάθη που έγιναν από όλες τις πλευρές (επιλογές τεχνικού τιμ και απόδοση ποδοσφαιριστών) είχαν σαν φυσικό επακόλουθο την ήττα.

Στην προπόνηση της Τρίτης, όλοι οι ποδοσφαιριστές συμμετείχαν χωρίς πρόβλημα και ο Σέρβος τεχνικός ευελπιστεί να συνεχιστεί αυτό και τις επόμενες ημέρες, ώστε να παρατάξει την ομάδα με την καλύτερη δυνατή σύνθεση που θα φέρει τη νίκη επί του Εργοτέλη και θα κλειδώσει την παραμονή.

Ο προπονητής της Κέρκυρας δεν σκοπεύει να διαφοροποιήσει το αγαπημένο του 4-1-4-1, παρόλο που δεν απέδωσε τα αναμενόμενα στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο. Δεν αποκλείεται στην αρχική σύνθεση να υπάρξουν αλλαγές προσώπων, όμως αυτό θα φανεί στις προπονήσεις των επόμενων ημερών.

Το αγωνιστικό μπλακ άουτ, το οποίο έχει σαν αποτέλεσμα τις πέντε σερί ήττες συμβαίνει για δεύτερη φορά και αυτά τα κενά διαστήματα μπορεί να οδηγήσουν στον υποβιβασμό. Από την 8η αγωνιστική ως και τη 12η, η Κέρκυρα πήρε μόνο έναν βαθμό με αποτέλεσμα την αλλαγή προπονητή και την αποχώρηση του Μπάμπη Τεννέ.

Με προπονητή τον Μπόζινταρ Μπάντοβιτς από την 24η μέχρι και την 28η αγωνιστική, η Κέρκυρα δεν καταφέρνει να πάρει ούτε βαθμό.

Αν τελικά δεν αποφευχθεί η παραμονή, αυτά τα δύο κενά διαστήματα θα έχουν παίξει καταλυτικό ρόλο.

Αλέξανδρος Πιπεριάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x