Stoiximan Super League

Αεράτος στα play-off!

Το ήθελε περισσότερο και το πήρε! Ο Ολυμπιακός Βόλου με πολύ καλή απόδοση νίκησε με σκορ 3-0 τη SKODA Ξάνθη και εδραιώθηκε στην πέμπτη θέση, αποκτώντας διαφορά από τους διώκτες του. Το προβάδισμα έδωσε στο 34΄ ο Σανκαρέ με κεφαλιά, το 2-0 σημείωσε ο Σολάκης στο 66ο λεπτό και την εξαιρετική βραδιά ολοκλήρωσε ο Τομάς στο 83΄.

Το ήθελε περισσότερο και το πήρε! Ο Ολυμπιακός Βόλου με πολύ καλή απόδοση νίκησε με σκορ 3-0 τη SKODA Ξάνθη και εδραιώθηκε στην πέμπτη θέση, αποκτώντας διαφορά από τους διώκτες του.

Το προβάδισμα έδωσε στο 34΄ ο Σανκαρέ με κεφαλιά, το 2-0 σημείωσε ο Σολάκης στο 66ο λεπτό και την εξαιρετική βραδιά ολοκλήρωσε ο Τομάς στο 83΄.



Από το πρώτο λεπτό του αγώνα οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου έδειξαν μεγαλύτερο πάθος για να πάρουν τη νίκη και με σαφείς επιθετικούς προσανατολισμούς άσκησαν πίεση στην άμυνα της Ξάνθης. Η πρώτη καλή στιγμή δημιουργήθηκε με τον Μαρτίν να βρίσκεται σε πλεονεκτική θέση, να προσπαθεί να σκοράρει, όμως ο Γκσπούρνινγκ αντέδρασε σωστά. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό πήραν τον έλεγχο του κέντρου και με καλή κυκλοφορία έφταναν εύκολα στην αντίπαλη περιοχή.

Στο 5΄ήταν η σειρά του Μπρέσκα να χάσει ευκαιρία και λίγα λεπτά αργότερα και πάλι ο Μαρτίν με κεφαλιά δεν κατάφερε να νικήσει τον τερματοφύλακα της Ξάνθης. Μετά τα πρώτα είκοσι λεπτά η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου, άρχισε να κυκλοφορεί καλύτερα την μπάλα και προσπάθησε να επιτεθεί, χωρίς όμως να απειλήσει ουσιαστικά τον Ολυμπιακό Βόλου.

Η υπεροχή των γηπεδούχων έφερε αποτέλεσμα στο 34΄, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Σανκαρέ εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της άμυνας των φιλοξενούμενων και με κεφαλιά έδωσε το προβάδισμα. Η Ξάνθη πίεσε στα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους και το μόνο που κατάφερε ήταν να δημιουργήσει μεγάλη ευκαιρία με τον Σταθάκη να σουτάρει μέσα από την περιοχή και να στέλνει την μπάλα στο κάθετο δοκάρι.

Το δεύτερο μέρος δεν είχε μεγάλες διαφορές. Με τον ίδιο αέρα ξεκίνησαν το παιχνίδι οι γηπεδούχοι και συνέχισαν να έχουν τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού. Στο 66ο λεπτό ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Βόλου, ο Ουμπίντες, με εξαιρετική μπαλιά βρήκε τον Σολάκη στην περιοχή, αυτός κατέβασε με ωραίο στοπάρισμα την μπάλα και με σουτ έδωσε αέρα δύο τερμάτων στον Ολυμπιακό.

Οι φιλοξενούμενοι δεν μπορούσαν να αντιδράσουν και στο 83ο λεπτό η ομάδα του Μάκη Κατσαβάκη έδωσε μεγαλύτερες διαστάσεις στη νίκη της. Ο Τομάς με κεφαλιά νίκησε τον Γκσπούρνινγκ και διαμόρφωσε το τελικό 3-0 με το οποίο ο Ολυμπιακός Βόλου έκανε το σημαντικότερο βήμα για να κατακτήσει την πέμπτη θέση και να βρεθεί στην διαδικασία των play-off.

Οι φιλοξενούμενοι σε κανένα σημείο του αγώνα δεν κατάφεραν να γίνουν απειλητικοί και φάνηκε να μην έχουν κίνητρο μιας και η παραμονή έχει εξασφαλιστεί, ενώ δεν υπάρχουν προοπτικές για κάτι παραπάνω. Είναι πιθανό η προπονητολογία των τελευταίων ημερών να επηρέασε τη SKODA Ξάνθη και να έπαιξε ρόλο στο πολύ κακό αγωνιστικό πρόσωπο που παρουσίασε. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής για την ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου, ήταν ο τερματοφύλακας Γκσπούρνινγκ, ο οποίος με την απόδοση του διατήρησε το σκορ σε χαμηλά επίπεδα.

Δείτε το φιλμ του αγώνα



Ολυμπιακός Βόλου (Μάκης Κατσαβάκης): Γιακούποβιτς, Σανκαρέ (85΄Ψυχογίος), Ζαραδούκας, Τομάς, Ζέλεσι, Μητρόπουλος, Ρόκας, Μαρτίν (86΄Ροντρίγκεζ), Ουμπίντες, Μπρέσκα (74΄Ακόστα), Σολάκης

Στον πάγκο: Ρόκα, Γκότοβος, Μπερτόλντι, Νέμεθ

SKODA Ξάνθη (Νίκος Παπαδόπουλος): Γκσπούρνινγκ, Μπέρτος, Βάλλας, Σταθάκης, Τζάγκι (83΄Τσουμάνης), Μπόατενγκ, (56΄Μάνταλος), Αντεφέμι, Καζάκης, Κιντάνα, Βασιλακάκης (72΄Σουάνης), Μαρσελίνιο

Στον πάγκο: Λυμπερόπουλος, Κομεσίδης, Κωστούλας, Γκλέισον

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τσινιάρης (Αθηνών)

ΒΟΗΘΟΙ: Σωτηρόπουλος (Αχαΐας), Τουμπάκαρης (Αθηνών)

ΓΗΠΕΔΟ: Πανθεσσαλικό





Αλέξανδρος Πιπεριάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x