Stoiximan Super League

Εργοτέλης-Ηρακλής 1-0 (Τελικό)

Συγκάτοικοι (όχι στην τρέλα, αλλά) στον βαθμολογικό πίνακα, λίγους βαθμούς πάνω από τη ζώνη της «φωτιάς», Εργοτέλης και Ηρακλής διασταυρώνουν τα ξίφη τους (28η αγωνιστική) στο «Παγκρήτιο» με σκοπό να ξεμπερδέψουν μία ώρα αρχύτερα με τα σενάρια του υποβιβασμού. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης από το www.sport-fm.gr.

Συγκάτοικοι (όχι στην τρέλα, αλλά) στον βαθμολογικό πίνακα, λίγους βαθμούς πάνω από τη ζώνη της «φωτιάς», Εργοτέλης και Ηρακλής διασταυρώνουν τα ξίφη τους (28η αγωνιστική) στο «Παγκρήτιο» με σκοπό να ξεμπερδέψουν μία ώρα αρχύτερα με τα σενάρια του υποβιβασμού.

Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης από το www.sport-fm.gr.



90+5' Τέλος της αναμέτρησης

90+3' Κόκκινη κάρτα στον Παπαστεριανό (δεύτερη κίτρινη).

90' Δοκάρι για τον Ηρακλή από την κεφαλιά του Κατσιαμπή.

84' Αλλαγή για τον Εργοτέλη. Ο Λεάλ στη θέση του Μπούντιμιρ.

83΄ Μεγάλη ευκαιρία για τον Ηρακλή. Ο Μάχοπ βγήκε μόνος απέναντι από τον Δασκαλάκη, αλλά δεν κατάφερε να νικήσει τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων.

80' Αλλαγή για τον Εργοτέλη. Στη θέση του Μπέτο ο Σαρρής.

75' Αλλαγή για τον Ηρακλή. Στη θέση του Καϊτά ο Κατσιαμπής.

68’ Μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους, με τους Μπούντιμιρ και Ρομάνο να μην μπορούν να στείλουν με προβολή την μπάλα στα δίχτυα.

64’ Κίτρινη κάρτα στον Παπαστεριανό.

62’ Αλλαγή για τον Εργοτέλη. Στη θέση του Βερπακόφσκις ο Βίσιο

62’ Απευθείας φάουλ από τον Λίμα, απέκρουσε ο Δασκαλάκης και στην επαναφορά ο Μαχόπ δεν κατάφερε με σουτ από την μικρή περιοχή να φέρει την ισορροπία στο ματς.

60’ Κόκκινη κάρτα στον Ρουμπάκη. Ο διαιτητής του έδειξε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και ο Εργοτέλης συνεχίζει με δέκα παίκτες το παιχνίδι.

55' Αλλαγή για τον Ηρακλή. Στη θέση του Σοτ ο Τσιτάς.

54' Κίτρινη κάρτα στον Χοσέμι

47' Σουτ του Βερπακόφσκις, η μπάλα στην αγκαλιά του Μπαντή.

46' Έναρξη δεύτερου ημιχρόνου

45' Τέλος πρώτου μέρους.

43' Κίτρινη στον Ρομάνο

41' Αλλαγή για τον Ηρακλή. Στη θέση του Ζερκά ο Μάρα.

36' Κίτρινη κάρτα στον Σασιασβίλι.

31' ΓΚΟΛ 1-0 ο Εργοτέλης. Ο Ρομάνο εκτέλεσε ένα κόρνερ, ο Χίμπλινγκερ πετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι, πήρε την κεφαλιά και άνοιξε το σκορ.

25’ Κίτρινη κάρτα στον Τζούνιορ.

23’ Εκτός από το δοκάρι του Μπέτο, το ματς, μέχρι στιγμής, δεν έχει να επιδείξει τίποτα καλύτερο… Πάντως, περισσότερες πρωτοβουλίες παίρνουν οι κρητικοί, οι οποίοι έχουν και τον έλεγχο.

19' Κίτρινη κάρτα στον Κανακούδης.

8' Κίτρινη κάρτα στον Ρουμπάκη.

7’ Δοκάρι για τον Εργοτέλη. Ο Μπέτο εκτέλεσε απευθείας ένα μακρινό φάουλ και η μπάλα σταμάτησε στο δεξί δοκάρι του Μπαντή.

4’ Πιο δυνατά έχει μπει στον αγωνιστικό χώρο ο Εργοτέλης που πιέζει για να ανοίξει το σκορ.

1’ Έναρξη της αναμέτρησης



Εργοτέλης (Νίκος Καραγεωργίου): Δασκαλάκης, Γιαλούσης, Ρομάνο, Σίλβα Τζούνιορ, Ρουμπάκης, Χίμπλινγκερ, Ολίσε, Σασιασβίλι, Μπέτο, Μπούντιμιρ, Βερπακόφσκις

Στον πάγκο: Αθανασίου, Λεάλ, Καρέλης, Βίσιο, Χαντι, Σαρρής, Χρυσοφάκης

Ηρακλής (Γιώργος Παράσχος): Μπαντής, Κυριαζής, Χοσέμι, Σοτ, Κανακούδης, Ζερκά, Λίμα, Καϊτά, Παπαστεριανός, Μάχοπ, Επαλέ

Στον πάγκο: Βιτκόφσκι, Κατσαμπής, Μάρα, Ηλιάδης, Βουτσιάς, Ρόμπλες, Τσίτας

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κάκος (Κέρκυρας)
ΒΟΗΘΟΙ: Ακρίβος (Αθηνών), Μαγιάννης (Άρτας)

ΓΗΠΕΔΟ: Παγκρήτιο



«Της Κρήτης» ναι. «Μάχη» δύσκολα. Ισόβαθμοι ακριβώς πάνω από το… σετ εκείνων που «σκοτώνονται», Εργοτέλης και Ηρακλής δύσκολα θα ρισκάρουν να χάσουν και να μπλέξουν ξανά σ’ αυτό. Όποιος (και αν) ξεπεράσει την επιφυλακτικότητα -και το εμπόδιο του άλλου- σχεδόν ξεμπλέκει οριστικά από τους μπελάδες.

Αποστολές

Εργοτέλης: Κόντρα στα προγνωστικά, ο Ηλίας Κυριακίδης ξεπέρασε τον τραυματισμό του και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Εργοτέλη για τον αγώνα της Κυριακής με τον Ηρακλή στο Παγκρήτιο για την 28η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ.
Οι Κρητικοί θέλουν τη νίκη για να απομακρύνουν και την τελευταία πιθανότητα υποβιβασμού, αλλά και να απομακρύνουν τις κακόβουλες φήμες πως δεν θα… πιεστούν ιδιαίτερα απέναντι στους «κυανόλευκους». Ο Νίκος Καραγεωργίου δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Ορφανό και Φραγκουλάκη, καθώς και τον τιμωρημένο Αλεξόπουλο, ενώ εκτός 19αδας έμειναν και οι Κανδηλάκης και Καβουσάκης. Αναλυτικά οι παίκτες που επελέγησαν για την αποστολή είναι οι: Δασκαλάκης, Αθανασίου, Σασιασβίλι, Χίμπλινγκερ, Γιαλούσης, Σαρρής, Μπέτο, Λεάλ, Κυριακίδης, Βίσιο, Τζούνιορ, Ολίσε, Χρυσοφάκης, Ρουμπάκης, Βερπακόφσκις, Καρέλης, Ρομάνο, Χαντί και Μπούντιμιρ.

Ηρακλής: Ο Καρίμ Σολτάνι δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο και αποκλείστηκε από την αποστολή του Ηρακλή για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Εργοτέλη την Κυριακή για την 28η αγωνιστική (19:00). Ο Αλγερινός μεσοεπιθετικός προστέθηκε στη λίστα των απόντων δίπλα από τον τραυματία Ελευθερόπουλο, τους τιμωρημένους Ντάνι, Σεμπαστιάν Γκαρσία, Ιάκομπ και Αραμπατζή, καθώς και στον ανέτοιμο Στάμου. Κόντρα στα πολλά προβλήματα, στόχος του «Γηραιού» είναι ένα θετικό αποτέλεσμα, προκειμένου να απομακρύνει μια και καλή τον κίνδυνο του υποβιβασμού. Ο Γιώργος Παράσχος θα έχει στη διάθεσή του τους ακόλουθους ποδοσφαιριστές: Μπαντής, Βιτκόφσκι, Κατσαμπής, Κυριαζής, Χοσέμι, Κανακούδης, Λίμα, Ζοτ, Ηλιάδης, Μάρα, Καϊτά, Παπαστεριανός, Βουτσιάς, Μαχόπ, Ρόμπλες, Ζερκά, Επαλέ, Τσίτας. Η ενδεκάδα στην τελευταία δοκιμή αποτελείτο από τους: Μπαντή, Λίμα, Χοσέμι, Κυριαζή, Παπαστεριανό, Καϊτά, Κανακούδη, Ζερκά, Ζοτ, Μαχόπ και Επαλέ.

Προϊστορία

Αν και το τελευταίο διάστημα γίνεται πολύς λόγος για το «χ» στο σημερινό παιχνίδι, ισοπαλία στο «Παγκρήτιο» μεταξύ των δύο ομάδων δεν έχει σημειωθεί ποτέ. Δύο νίκες μετρούν οι γηπεδούχοι και τρεις ο «Γηραιός».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x