Stoiximan Super League

Ω ρε μπελάς που μας βρήκε

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε μία κρίσιμη αλλά και πολύπλοκη στιγμή της ιστορίας του. Υπάρχουν χιλιάδες ερωτήματα που βασανίζουν το μυαλό των «πράσινων» οπαδών, οι οποίοι αναγκάζονται να μιλούν περισσότερο για συμφέροντα παραγόντων, παρά για ποδόσφαιρο. Τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά, αρκεί να ξεκαθαρίσουν όλοι τις θέσεις τους.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε μία κρίσιμη αλλά και πολύπλοκη στιγμή της ιστορίας του.

Υπάρχουν χιλιάδες ερωτήματα που βασανίζουν το μυαλό των «πράσινων» οπαδών, οι οποίοι αναγκάζονται να μιλούν περισσότερο για συμφέροντα παραγόντων, παρά για ποδόσφαιρο. Τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά, αρκεί να ξεκαθαρίσουν όλοι τις θέσεις τους.

Από τη στιγμή που η πολυμετοχικότητα δεν… περπατάει, ας τη διαλύσουν. Αρκεί να φανερωθούν και οι πραγματικές διαθέσεις όλων των μετόχων πριν γίνει αυτό, για να ξέρει κι ο κόσμος με ποιον πρέπει να ταχθεί στο πλευρό του. Αφού όλοι μαζί δεν μπορούν και τσακώνονται, ας πάρει ο καθένας το δρόμο του. Αναγκαστικά, ένας εξ αυτών των μετόχων θα αναλάβει και τότε, θα έχει τα γένια και τα χτένια…

Και από τη στιγμή που μιλάμε για ανθρώπους οι οποίοι βάζουν τα λεφτά τους και πονάνε την ομάδα όσο και οι «εκατομμύρια πράσινες καρδιές», οφείλουν να κόψουν τους εγωισμούς, να σεβαστούν τον εαυτό τους αλλά και τον Παναθηναϊκό, ώστε να τον βγάλουν από αυτό το τέλμα από το οποίο ΟΙ ΙΔΙΟΙ τον έχουν βάλει. Παντελονάτα κι απλά, αυτοί έμπλεξαν τον Παναθηναϊκό αυτοί να τον ξεμπλέξουν.

Δεν έχει σημασία ποιος φταίει περισσότερο, σημασία έχει να βγει η ομάδα από το …μπλέξιμο. Τόσο απλό. Ξεκάθαρες κουβέντες ζήτησε και ο Γόντικας άλλωστε, που έχει επωμιστεί όλο το βάρος εδώ και καιρό και δεν ξέρει με πόσο χρήμα και πότε θα κινηθεί για να φτιάξει την ομάδα της επόμενης σεζόν.

Από τη στιγμή που δεν μπορούν να διοικήσουν όλοι μαζί, ας αποχωρήσουν όσοι δεν θέλουν. Από τη στιγμή που με το υπάρχον σχήμα και πάντα με τα όσα διαρρέονται από τους μετόχους, στο Δ.Σ. της 15ης Απριλίου δύσκολα θα μπει το ζεστό χρήμα (10-15εκ. ευρώ) που χρειάζεται η ομάδα για να βγει από το αδιέξοδο, ας αποχωρήσουν όσοι δεν θέλουν. Αφού ο λόγος που δεν βάζουν λεφτά, είναι η κόντρα, η ευγένεια ή οτιδήποτε άλλο σκαρφίζονται, ας αποχωρήσουν όσοι δεν θέλουν.

Διότι είναι πολύ κοντά στο να γίνει ο Παναθηναϊκός μη ανταγωνιστικός. Που στην τελική, το αντίθετο είναι και το ζητούμενο για όλους. Και μιλάμε για μια ομάδα, που διαχρονικά τα μεσαία Ευρωπαϊκά σωματεία τύπου Σάλκε, Αμβούργο, Πόρτο κλπ, όταν άκουγαν στην κλήρωση: «Παναθηναϊκός», σκέφτονταν, «ω ρε μπελάς που μας βρήκε».

Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x