Stoiximan Super League

Ενωτικός Παναθηναϊκός

Μέλη του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού συναντήθηκαν με ποδοσφαιριστές αλλά και μέλη της Διοίκησης των «πράσινων» στην Παιανία, για τη βοήθεια στη «μάνα του λόχου», όπως ονομάζουν τον ερασιτέχνη. Οι κ.κ. Ρισβάς, Πλυτάς, Λέανδρος, Σωπήλης, έπειτα από πρωτοβουλία των Τζόρβα, Καραγκούνη και Κατσουράνη επισκέφτηκαν το προπονητικό κέντρο και είπαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σύλλογος με τους ποδοσφαιριστές να απαντούν πως θα κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να βοηθήσουν.

Μέλη του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού συναντήθηκαν με ποδοσφαιριστές αλλά και μέλη της Διοίκησης των «πράσινων» στην Παιανία, για τη βοήθεια στη «μάνα του λόχου», όπως ονομάζουν τον ερασιτέχνη.

Οι κ.κ. Ρισβάς, Πλυτάς, Λέανδρος, Σωπήλης, έπειτα από πρωτοβουλία των Τζόρβα, Καραγκούνη και Κατσουράνη επισκέφτηκαν το προπονητικό κέντρο και είπαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σύλλογος με τους ποδοσφαιριστές να απαντούν πως θα κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να βοηθήσουν.

Ο τρόπος στήριξης θα γίνει γνωστός σε σύντομο χρονικό διάστημα, ενώ υπενθυμίζεται πως ήδη ο Παναθηναϊκός Α.Ο. έχει προχωρήσει σε κινήσεις που θα αποφέρουν καρπούς και έχουν στόχο την εξεύρεση πόρων όπως καμπάνια, SMS αγάπης, εκδήλωση-συναυλία στο ΟΑΚΑ κ.α.

Οι παράγοντες ευχαρίστησαν θερμά τους παίκτες για το ενδιαφέρον τους αλλά και τη στήριξή τους, στέλνοντας παράλληλα μήνυμα ενότητας προς πάσα κατεύθυνση.

Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x