Stoiximan Super League

Η σωτηρία στα χέρια του!

Ένας γύρος συμπληρώνεται στον αγώνα με τον Πανιώνιο (3/04) από τη στιγμή που ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς κάθισε στον πάγκο της Κέρκυρας, αναλαμβάνοντας να την οδηγήσει στην επίτευξη του στόχου της παραμονής. Η ομάδα είχε συγκεντρώσει 13 βαθμούς μέχρι τη 12η αγωνιστική, και στις επόμενες 15 έφτασε τους 30 βαθμούς χωρίς ακόμα να έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στη Σούπερ Λίγκα την επόμενη περίοδο. Η παραμονή πλέον βρίσκεται στα χέρια του…

Ένας γύρος συμπληρώνεται στον αγώνα με τον Πανιώνιο (3/04) από τη στιγμή που ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς κάθισε στον πάγκο της Κέρκυρας αναλαμβάνοντας να την οδηγήσει στην επίτευξη του στόχου της παραμονής.

Η ομάδα είχε συγκεντρώσει 13 βαθμούς μέχρι τη 12η αγωνιστική, και στις επόμενες 15 έφτασε τους 30 βαθμούς χωρίς ακόμα να έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στη Σούπερ Λίγκα την επόμενη περίοδο.

Η παραμονή πλέον βρίσκεται στα χέρια του…

Το www.sport-fm.gr σας θυμίζει την πορεία της Κέρκυρας με τον Μπόζινταρ Μπάντοβιτς προπονητή.

Το ντεμπούτο του Μπόζινταρ Μπάντοβιτς ήταν ιδανικό, με την Κέρκυρα να επικρατεί του Πανιωνίου 1-0 με γκολ του Φλαβίνιο επιστρέφοντας στις νίκες μετά από πέντε αγωνιστικές και παίρνοντας βαθιά βαθμολογική ανάσα.

Στη συνέχεια έρχεται η βαριά ήττα με σκορ 3-0 από τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο, με την εμφάνιση της ομάδας να προκαλεί δικαιολογημένα προβληματισμό. Το σκωτσέζικο ντους συνεχίστηκε για τους οπαδούς των «Φαιάκων» αφού στις 19 Δεκεμβρίου και στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής, η ομάδα του Μπόζινταρ Μπάντοβιτς επικρατεί του ευρωπαίου ΠΑΟΚ 2-1 με γκολ των Ιωάννου 6΄ και Στολτίδη 49΄.

Στη 16η αγωνιστική, η Κέρκυρα αντιμετωπίζει στο ΟΑΚΑ την ΑΕΚ και καταφέρνει να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας, χάρη στη συμπαγή αμυντική της γραμμή. Στις επόμενες δύο αγωνιστικές θα γνωρίσει ισάριθμες ήττες από Ολυμπιακό 2-0 εντός έδρας και Ατρόμητο 4-2, ενδιάμεσα όμως έχει έλθει η πρόκριση επί του Ηρακλή στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου, η οποία δημιουργεί ευχάριστο κλίμα για τη δύσκολη συνέχεια.

Το πιο σημαντικό παιχνίδι για την παραμονή έρχεται στη 19η αγωνιστική με την Λάρισα και ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς τολμά να ρίξει στο παιχνίδι το νέο μεταγραφικό απόκτημα, Γκόραν Μαζνόφ, ο οποίος έχει φτάσει πριν λίγες ημέρες στο νησί. Ο 29χρονος επιθετικός δικαιώνει τον προπονητή του και σκοράρει για να χαρίσει τη νίκη με σκορ 1-0 και να προσθέσει τρεις πολύτιμους πόντους στη συγκομιδή της Κέρκυρας!

Η 20η αγωνιστική φέρνει την Κέρκυρα αντιμέτωπη με τον Ηρακλή και το 0-0 κρίνεται σίγουρα θετικό. Στην επόμενη αγωνιστική το «Ανθή Καραγιάννη» αποδεικνύεται πολύ ζόρικο και η ήττα με σκορ 1-0 από την Καβάλα έρχεται φυσιολογικά.

Στο καλύτερο παιχνίδι της από την ημέρα που ανέλαβε ο Μπάντοβιτς, η Κέρκυρα επικρατεί εύκολα του Πανσερραϊκού με σκορ 3-0 (24΄Επστάιν, 31΄Μαζνόφ, Γκουστάβο). Η 23η αγωνιστική φέρνει τη δεύτερη συνεχή επιτυχία, αυτή τη φορά στην έδρα του Αστέρα Τρίπολης με σκορ 2-0 και τους Επστάιν και Καλαντζή να βρίσκουν δίχτυα. Η Κέρκυρα φτάνει τους 30 βαθμούς και δείχνει να απομακρύνεται από τη μάχη της παραμονής.

Οι επόμενες τέσσερις αγωνιστικές δεν είναι όπως τις ήθελε ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς, αφού η ομάδα δεν καταφέρνει να πάρει ούτε έναν βαθμό και μπλέκει σε περιπέτειες!

Στις 26 Φεβρουάριου και για την 24η αγωνιστική, ο Ολυμπιακός Βόλου εκμεταλλευόμενος τα αμυντικά κενά της Κέρκυρας φτάνει στο 3-1. Η εκτός έδρας αναμέτρηση με την Ξάνθη στα Πηγάδια φέρνει την ήττα στο τελευταίο λεπτό και γεμίζει ανησυχία τους «Φαίακες».

Η 26η και η 27η αγωνιστική είναι ικανοποιητικές από πλευράς απόδοσης, δεν συνδυάζονται όμως και με την απαραίτητη βαθμολογική συγκομιδή. (Κέρκυρα-Άρης 3-4, ΠΑΟ-Κέρκυρα 2-1).

Πλέον φτάσαμε στην πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος με τον Μπάντοβιτς και τους ποδοσφαιριστές του να κρατούν την τύχη τους στα χέρια τους, αφού αν κάνουν το δύο στα δύο με Πανιώνιο και Εργοτέλη στην έδρα τους εξασφαλίζουν την παραμονή.

Αλέξανδρος Πιπεριάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x