Stoiximan Super League

«Μαφιόζικα» μάτια στον Μανωλά!

Στο (μεταγραφικό… και μόνο) στόχαστρο Σικελών παρουσιάζεται ο Κώστας Μανωλάς. Μετά το υπαρκτό ενδιαφέρον της Αταλάντα, που εκδηλώθηκε το Γενάρη, σημερινά ρεπορτάζ στην Ιταλία θέλουν και την Παλέρμο να έχει βάλει «στο μάτι» το νεαρό αμυντικό της ΑΕΚ.

Στο (μεταγραφικό… και μόνο) στόχαστρο Σικελών παρουσιάζεται ο Κώστας Μανωλάς.

Μετά το υπαρκτό ενδιαφέρον της Αταλάντα, που εκδηλώθηκε το Γενάρη, σημερινά ρεπορτάζ στην Ιταλία θέλουν και την Παλέρμο να έχει βάλει «στο μάτι» το νεαρό αμυντικό της ΑΕΚ.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, «στην Παλέρμο σκέφτονται ήδη το σχεδιασμό της επόμενης σεζόν και μετά την υπογραφή του Μίλαν Μιλοβάνοβιτς από τη Λοκομοτίβ Μόσχας, παρακολουθούν και τον Κώστα Μανωλά -ο οποίος, παρά το νεαρό της ηλικίας του παίζει συχνά στην ΑΕΚ, και είναι μέλος της εθνικής ομάδας».

Τη φημολογία, δε, συνέχισαν και απογευματινά δημοσιεύματα στην Ιταλία, τα οποία, μάλιστα, αναφέρθηκαν και σε ποσά -τονίζοντας πως ο παίκτης κοστολογείται περίπου 500.000 ευρώ και η Παλέρμο θα ήταν διατεθειμένη να του προσφέρει ισόποσες ετήσιες αποδοχές.

Υπενθυμίζεται ότι το συμβόλαιο του Μανωλά λήγει το επόμενο καλοκαίρι, με την «Ένωση» να ελπίζει ότι οι προσπάθειες (που δεδομένα θα γίνουν) για να ανανεωθεί θα έχουν καλύτερα αποτελέσματα από τις ανεπιτυχείς του περασμένου Δεκέμβρη.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x