Stoiximan Super League

Γκερέιρο: «Διαφωνήσαμε με τους συμπαίκτες μου»

Το δικό του… προσωπικό στοίχημα με τους συμπαίκτες του στην ΑΕΚ, αλλά αντιπάλους απόψε στο φιλικό της Ελλάδας με την Πολωνία (21:30), Λυμπερόπουλο, Καφέ και Λαγό, έβαλε ο Ρότζερ Γκερέιρο. «Είχαμε μία διαφωνία. Μου είπαν ‘Ρότζερ, μην ανησυχείς, μπορεί το ματς να λήξει 0-0 και θα είναι καλό αποτέλεσμα για σας’. Κι εγώ απάντησα ‘Όχι, με ενδιαφέρει μόνο η νίκη’», δήλωσε στην πολωνική «Super Express» ο 29χρονος άσος.

Το δικό του… προσωπικό στοίχημα με τους συμπαίκτες του στην ΑΕΚ, αλλά αντιπάλους απόψε στο φιλικό της Ελλάδας με την Πολωνία (21:30), Λυμπερόπουλο, Καφέ και Λαγό, έβαλε ο Ρότζερ Γκερέιρο.

«Είχαμε μία διαφωνία. Μου είπαν ‘Ρότζερ, μην ανησυχείς, μπορεί το ματς να λήξει 0-0 και θα είναι καλό αποτέλεσμα για σας’. Κι εγώ απάντησα ‘Όχι, με ενδιαφέρει μόνο η νίκη’», δήλωσε στην πολωνική «Super Express» ο 29χρονος άσος και πρόσθεσε: «Θα ήθελα πολύ να κάνω καλή εμφάνιση, γιατί αγωνίζομαι στην Ελλάδα. Όμως αν θα αγωνιστώ εξαρτάται από τον προπονητή. Είμαι σε καλή κατάσταση και περιμένω την ευκαιρία να παίξω, ίσως και ένα γκολ. Όσο κι αν αγωνιστώ, κάθε λεπτό στο γήπεδο για μένα είναι σκέτο χρυσάφι».

Ο Βραζιλιάνος αλλά πολιτογραφημένος Πολωνός άσος πασχίζει να κερδίσει μία θέση στα πλάνα του Φράντισεκ Σμούντα εν όψει του Euro 2012 που θα γίνει στη… δεύτερη πατρίδα του και την Ουκρανία. «Έχω μιλήσει με τον προπονητή. Μου έχει πει πως είμαι πολύ καλός σε τεχνική κατάρτιση, αλλά θα πρέπει να γίνω πιο γρήγορος. Ξέρω πως αυτό είναι σημαντικό και αν δεν το κάνω, δεν θα έχω ελπίδες να παίξω. Όλοι με ρωτούν σε ποια θέση προτιμώ να αγωνίζομαι κι εγώ απαντώ σε όλες. Δεν έχει σημασία, όπου μου πει ο προπονητής θα παίξω. Κανένα πρόβλημα», τόνισε.

Όσο για την ήττα της ομάδας του στη Λιθουανία με 2-0 σε φιλικό ματς πριν από λίγες ημέρες είπε: «Παίξαμε ένα κακό παιχνίδι και αξίζαμε την ήττα. Ο αγωνιστικός χώρος ήταν σε πολύ κακή κατάσταση, αλλά αυτό ίσχυε και για τις δύο ομάδες. Άρα δεν υπάρχει δικαιολογία. Δεν είμαστε καθόλου αποτελεσματικοί και αυτό είναι το πρόβλημά μας. Οι Λιθουανοί είχαν τρεις ευκαιρίες και πέτυχαν δύο γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε καλά, κάτι που είναι καλός οδηγός για τον αγώνα με την Ελλάδα. Πλέον σκεφτόμαστε μόνο το προσεχές παιχνίδι. Πρέπει να πιάσουμε καλή απόδοση και πάνω από όλα να κερδίσουμε. Τα λάθη που κάναμε με τη Λιθουανία δημιούργησαν κακές εντυπώσεις και θα είναι μία ευκαιρία για μας να παίξουμε όπως πρέπει. Θα αγωνιστούμε σε ένα όμορφο γήπεδο και με καλή ατμόσφαιρα στις κερκίδες. Θα γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι».

Επιμέλεια: Χρήστος Ρομπόλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x