Stoiximan Super League

Εγκρίθηκε η αύξηση του ΜΚ στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Με μικρή συμμετοχή (εκπροσωπήθηκε το 67% των μετοχών) και σε χρόνο-ρεκόρ ολοκληρώθηκε η γενική συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ που ενέκρινε την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου κατά 20.200.202 ευρώ. Ο Βλάνταν Ίβιτς επέστρεψε σε φουλ ρυθμούς προπόνησης τη Δευτέρα και τέθηκε στη διάθεση του Μάκη Χάβου για την αναμέτρηση της ερχόμενης Κυριακής με τη Λάρισα στην Τούμπα. Αντίθετα, ούτε σήμερα κατάφερε να προπονηθεί ο Αντελίνο Βιεϊρίνια.

Με μικρή συμμετοχή (εκπροσωπήθηκε το 67% των μετοχών) και σε χρόνο-ρεκόρ ολοκληρώθηκε η γενική συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ που ενέκρινε την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου κατά 20.200.202 ευρώ. Η διαδικασία θα διαρκέσει έως τις 28 Ιουνίου και έχουν την δυνατότητα να συμμετάσχουν μόνο όσοι καταβάλλουν από 20.000 ευρώ και πάνω. Αν καλυφθεί ολόκληρο το ποσό, τότε το μετοχικό κεφάλαιο της ΠΑΕ θα φτάσει τις 26.810.755,50 ευρώ.

Μέσα ο Ίβιτς, αμφίβολος ο Βιεϊρίνια

Ο Βλάνταν Ίβιτς επέστρεψε σε φουλ ρυθμούς προπόνησης τη Δευτέρα και τέθηκε στη διάθεση του Μάκη Χάβου για την αναμέτρηση της ερχόμενης Κυριακής με τη Λάρισα στην Τούμπα. Αντίθετα, ούτε σήμερα κατάφερε να προπονηθεί ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, που επέστρεψε με τραυματισμό από τις υποχρεώσεις με την εθνική του ομάδα. Προληπτικά εκτός έμεινε ο Κλάους Αθανασιάδης, που ταλαιπωρείται από ίωση, ενώ απουσίαζαν και πάλι οι διεθνείς. Την Τρίτη επιστρέφει στη βάση του ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς, την Τετάρτη οι Χαλκιάς και Σαλπιγγίδης, ενώ την Πέμπτη το ίδιο θα συμβεί με τον Πάμπλο Κοντρέρας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x