Stoiximan Super League

«Ο Θεός ήταν μαζί μας»

Ο σκόρερ της νίκης στη Μάλτα, Βασίλης Τοροσίδης, με δηλώσεις του μετά το παιχνίδι είπε πως «Ο Θεός ήταν μαζί μας» μια και το γκολ ήρθε στην τελευταία φάση του παιχνιδιού. «Σημασία έχει η νίκη» πρόσθεσε ο άσσος του Ολυμπιακού που τόνισε πως «άμα δεν προηγηθείς γρήγορα σε αυτά τα παιχνίδια ο αντίπαλος κλείνεται κι όταν δεν έχει να χάσει κάτι το άγχος μεταφέρεται σε εσένα».

Ο σκόρερ της νίκης στη Μάλτα, Βασίλης Τοροσίδης, με δηλώσεις του μετά το παιχνίδι είπε πως «Ο Θεός ήταν μαζί μας» μια και το γκολ ήρθε στην τελευταία φάση του παιχνιδιού.

«Σημασία έχει η νίκη» πρόσθεσε ο άσσος του Ολυμπιακού που τόνισε πως «άμα δεν προηγηθείς γρήγορα σε αυτά τα παιχνίδια ο αντίπαλος κλείνεται κι όταν δεν έχει να χάσει κάτι το άγχος μεταφέρεται σε εσένα».

Πιο αναλυτικά, ο δεξιός μπακ του Ολυμπιακού είπε. «Σημασία έχει η νίκη. Σίγουρα δεν ήταν από τα δύσκολα ματς, αλλά οι τρεις βαθμοί μετράνε… Αμα δεν προηγηθείς γρήγορα σε τέτοιου τύπου παιχνίδια που ο αντίπαλος κλείνεται και δεν έχει να χάσει κάτι, το πράγμα δυσκολεύει. Στρεσαριστήκαμε, αγχωθήκαμε, αλλά ο Θεός ήταν μαζί μας και κερδίσαμε».

Και συνέχισε «έχουμε πολύ δρόμο ακόμη. Είδατε όλοι πως σε ένα φαινομενικά εύκολο παιχνίδι δυσκολευτήκαμε. Πρέπει να κοιτάξουμε τα ματς ένα-ένα και πιστεύω πως θα καταφέρουμε να πάρουμε την πρόκριση. Θέλουμε ακόμη δουλειά για να παίξουμε το ποδόσφαιρο που ζητάει ο κόσμος. Αυτά δεν γίνονται από τη μια μέρα στην άλλη. Σιγά-σιγά θα δούμε αυτά που πρέπει να βελτιώσουμε και θα γίνει κι αυτό, απλά πρέπει να υπάρχει υπομονή».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x