Stoiximan Super League

Μειώνονται τα προβλήματα

Την προετοιμασία της συνέχισε η Κέρκυρα και η προπόνηση της Πέμπτης έφερε ευχάριστα νέα στον Μπόζινταρ Μπάντοβιτς, ο οποίος είδε τον Φλαβίνιο και τον Μίχο να συμμετέχουν κανονικά στο πρόγραμμα. Αν συνεχίσουν με αυτούς τους ρυθμούς τότε πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι ο προπονητής των «Φαιάκων» θα μπορεί να τους υπολογίζει για την πολύ κρίσιμη αναμέτρηση με τον Πανιώνιο στις 3 Απριλίου.

Την προετοιμασία της συνέχισε η Κέρκυρα και η προπόνηση της Πέμπτης έφερε ευχάριστα νέα στον Μπόζινταρ Μπάντοβιτς, ο οποίος είδε τον Φλαβίνιο και τον Μίχο να συμμετέχουν κανονικά στο πρόγραμμα.

Αν συνεχίσουν με αυτούς τους ρυθμούς τότε πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι ο προπονητής των «Φαιάκων» θα μπορεί να τους υπολογίζει για την πολύ κρίσιμη αναμέτρηση με τον Πανιώνιο στις 3 Απριλίου.

Το πρόγραμμα της Πέμπτης δεν ήταν επιβαρυντικό για τους ποδοσφαιριστές της Κέρκυρας μιας και το τεχνικό τιμ αναμένεται να ανεβάσει ρυθμούς από την επομένη εβδομάδα. Κάποιες ενοχλήσεις που ένιωσε στον αστράγαλο ο Ιεροκλής Στολτίδης αρχικά προκάλεσαν ανησυχία, όμως αποδείχτηκε στην συνέχεια ότι ο μέσος της δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα.

Η προετοιμασία θα συνεχιστεί με πρωινή προπόνηση την Παρασκευή και στη συνέχεια ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς προτίθεται να δώσει διήμερο ρεπό στους ποδοσφαιριστές, ώστε να επιτρέψουν ξεκούραστοι την Δευτέρα και να ξεκινήσουν το βασικό κομμάτι της προετοιμασίας εν όψει Πανιωνίου.

Αλέξανδρος Πιπεριάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x