Stoiximan Super League

Ολυμπιακός-Ερυθρός Αστέρας 1-1 (Τελικό)

Γρήγορος ο ρυθμός στο πρώτο μέρος, πεσμένος αισθητά μετά τις μαζεμένες αλλαγές των δύο τεχνικών στο δεύτερο. Ολυμπιακός και Ερυθρός Αστέρας είναι ισόπαλοι 1-1 στο σκορ. Ο NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και το sport-fm.gr σας μεταφέρουν εικόνες, κλίμα και την εξέλιξη του παιχνιδιού από το Καραϊσκάκη.

Γρήγορος ο ρυθμός στο πρώτο μέρος, πεσμένος αισθητά μετά τις μαζεμένες αλλαγές των δύο τεχνικών στο δεύτερο. Ολυμπιακός και Ερυθρός Αστέρας είναι ισόπαλοι 1-1 στο σκορ.

Οι «ερυθρόλευκοι» του Πειραιά προηγήθηκαν με τον Μέλμπεργκ, με εκείνους του Βελιγραδίου να φτάνουν στην ισοφάριση χάρη σε τέρμα του Βίλοτιτς.

Ο NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και το sport-fm.gr σας μεταφέρουν εικόνες, κλίμα και την εξέλιξη του παιχνιδιού από το Καραϊσκάκη.



90+1' Λήξη του αγώνα.

89’ Να μια καλή στιγμή μετά από ώρα. Κόρνερ από αριστερά, σηκώθηκε πιο ψηλά απ’ όλους και έπιασε την κεφαλιά ο Διαμαντάκος, αλλά δεν βρήκε στόχο.

85’ Αλλαγή για τον Ερυθρό Αστέρα. Ο Σρντς περνάει στην θέση του Γέφτιτς.

82’ Ο ρυθμός είναι μια λέξη άγνωστη στο δεύτερο μέρος. Φυσικό επόμενο των πολλών αλλαγών.

80’ Αλλαγή για τον Ερυθρό Αστέρα: Ο Ρέλιτς περνάει στην θέση του Μίκιτς.

79’ Ο Βαλβέρδε ρίχνει κι άλλους πιτσιρικάδες στο παιχνίδι: Οι Λεάντρο και Κοτσαρίδης πέρασαν στις θέσεις των Ζαϊρί και Ντουντού, αντίστοιχα.

74’ Αλλαγή για τον Ολυμπιακό. Ο Ρουγκάλας περνάει στην θέση του Φουστέρ.

73’ Τράβηγμα ο Χολέμπας. Βγαίνει έξω και δέχεται τις πρώτες βοήθειες από το ιατρικό τιμ. Για καλό και για κακό περνάει στον πάγκο. Τον αντικαθιστά ο Λυκογιάννης.

72’ Αλλαγή για τον Ερυθρό Αστέρα. Ο Κόουσιτς περνάει στην θέση του Αβάλ-Ισά.

69’ Αλλαγή για τον Ερυθρό Αστέρα. Ο Γέρεμιτς περνάει στην θέση του Μπόρχα.

68’ Ο Φουστέρ σπατάλησε μεγάλη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό: Οι «ερυθρόλευκοι» βγήκαν με καλές προϋποθέσεις στην αντεπίθεση, όμως ο Ισπανός πήγε να τα κάνει όλα μόνος του, σουτάροντας τελικά πάνω από την εστία.

* Δεν είναι και δύσκολο πράγμα να εξηγήσει -ως ένα βαθμό- τα άδεια καθίσματα, παρότι η διάθεση ήταν καλύτερη από την εικόνα που δείχνουν οι εξέδρες. Αρκετοί φίλοι του Ολυμπιακού έδωσαν… τον όβολό τους για να στηρίξουν τον Ερασιτέχνη, αγόρασαν εν ολίγοις εισιτήριο αλλά προτίμησαν να πάνε απευθείας στο ΣΕΦ για το δεύτερο παιχνίδι των «ερυθρολεύκων» με τη Σιένα στην προημιτελική φάση της Ευρωλίγκας.

62’ Αλλαγή για τον Ερυθρό Αστέρα: Ο Στοΐκοβιτς περνάει στην θέση του Μπίνιτς.

59’ Ευκαιρία για τον Ολυμπιακό: Ωραία ενέργεια του Ζαϊρί, το ψηλοκρεμαστό πλασέ του Μαροκινού φεύγει λίγο άουτ!

54’ Ο Ριέρα συγκλίνει προς το κέντρο, σουτάρει με δύναμη και αναγκάζει τον Σταμένκοβιτς πριν προλάβει καλά - καλά να ιδρώσει τη φανέλα να πέσει και να διώξει με υπερένταση.

46’ Τριπλή αλλαγή για τον Αστέρα με το ξεκίνημα: Στις θέσεις, λοιπόν, των Μπαΐκοβιτς, Καλουντέροβιτς και Μιχαΐλοβιτς πέρασαν οι Σταμένκοβιτς, Πέροβιτς και Αβάλ-Ισά, αντίστοιχα.

46' Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο.

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού έκανε το γύρο του θριάμβου με την κούπα από την κατάκτηση του Κυπέλλου. Όλα τα λεφτά η στιγμή που ο Τζούριτς την… είδε ποδοσφαιριστής και σε μια προσπάθεια να σουτάρει του έφυγε το παπούτσι!

45+1' Λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

38' Νέα ευκαιρία για τον Ολυμπιακό: Επιμένει ο Ιμπαγάσα, επιχειρεί αυτή τη φορά να σκοράρει με λόμπα, αλλά βρίσκει σε ετοιμότητα τον Βαΐκοβιτς.

37' Καλή στιγμή για τον Ολυμπιακό: Ο Ζαϊρί γυρίζει παράλληλα από δεξιά, ο Ιμπαγάσα προσπαθεί να μπει στην πορεία της μπάλας προκειμένου να την σπρώξει στα δίχτυα, αλλά δεν την προλαβαίνει.

27’ Καλή ευκαιρία για τον Ολυμπιακό: Η μπάλα στρώνεται ιδανικά στον Γιάννη Παπαδόπουλο στην περιοχή, αυτός σουτάρει στην κίνηση, αλλά η μπάλα φεύγει πάνω από την εστία.

* Σήμερα δεν γίνονται διακρίσεις στα γκολ! Έλληνες και Σέρβοι πανηγύρισαν και στα δύο τέρματα που σημειώθηκαν!

22’ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΥΘΡΟ ΑΣΤΕΡΑ, 1-0! Ο Τόσιτς γέμισε στην περιοχή από αριστερά, ανενόχλητος ο Βίλοτιτς πιάνει ένα δυνατό γυριστό και τινάζει το πλεχτό.

* Τέτοια… ντόπα από την εξέδρα, ούτε σε ντέρμπι! Οι οργανωμένοι της «Θύρας 7» μαζί με τους 300 φίλους του Αστέρα, τους γνωστούς Delije που ήρθαν ειδικά για απόψε από τη Σερβία έχουν δημιουργήσει φοβερή ατμόσφαιρα.

8’ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, 1-0! Ο Ζαϊρί σεντράρει από δεξιά μέσα στην περιοχή, ο Μέλμπεργκ πετάγεται και με το δεξί από το ύψος της μικρής περιοχής στέλνει την μπάλα στα δίχτυα!

1' Στη σέντρα οι Σέρβοι: Έναρξη του αγώνα.

19:08 «Στείλτε όλοι μήνυμα στο 54080 για να ενισχύσετε τον Ερασιτέχνη ακούστηκε από τα μεγάφωνα. Περίπου 20.000 φίλοι του Ολυμπιακού στο γήπεδο.

19:07 Στον αγωνιστικό χώρο οι ομάδες πόλο σε άνδρες και γυναίκες και αλλά και μέλη από το ανδρικό τμήμα βόλεϊ. Αποσπούν το θερμό χειροκρότημα της εξέδρας, μιας και κάτω από δύσκολες συνθήκες όχι μόνο δεν το βάζουν κάτω αλλά συνεχίζουν να φέρνουν επιτυχίες.

18:51 Συνέχεια στις βραβεύσεις. Σέστιτς, Κοβάσεβιτς, Γκόγκιτς και Τζόρτζεβιτς παραλαμβάνουν τιμητικές πλακέτες.

18:48 Ο αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη, Νίκος Καραχάλιος βράβευσε τον προπονητή του Ερυθρού Αστέρα Ρόμπερτ Προσινέτσκι και τον πρόεδρο του συλλόγου Βλάνταν Λούκιτς.

18:38 Αν κρίνει κανείς από την παρουσία του κόσμου στις εξέδρες, όχι μόνο δεν θα επιτευχθεί ο αρχικός στόχος, δηλαδή να γεμίσει το γήπεδο, αλλά ούτε όσοι αγόρασαν εισιτήριο δεν θα βρεθούν στο Φάληρο.

18:29 Ο ύμνος του Ολυμπιακού... Οι παίκτες του Ερνέστο Βαλβέρδε κάνουν την εμφάνισή τους.

16:26 Αν και δηλώνει μπασκετικός το τελευταίο διάστημα, ο γνωστός... Βαγγέλης έχει πάρει θέση στην εξέδρα.

16:25 Η ομάδα του Ερυθρού Αστέρα βγαίνει για ζέσταμα εν μέσω θερμού χειροκροτήματος.

18:21 Μέχρι και εχθές είχαν διατεθεί 17.000 εισιτήρια για το σημερινό παιχνίδι. Για την ώρα πάντως οι περισσότεροι απολαμβάνουν τους χώρους αναψυχής του γηπέδου, εξωτερικά κυρίως.



Ολυμπιακός (Ερνέστο Βαλβέρδε): Πάρντο, Μανιάτης, Μέλμπεργκ, Ιμπαγάσα, Ντουντού, Ζαϊρί, Φουστέρ, Χολέμπας, Μοϊσές, Γιάννης Παπαδόπουλος, Ριέρα.

Ερυθρός Αστέρας (Ρόμπερτ Προσινέτσκι): Βαΐκοβιτς, Τόσιτς, Εβάντρο, Μίκιτς, Βίλοτιτς, Μπίνιτς, Μπόρχα, Καντού, Γιέφτιτς, Μιχαΐλοβιτς, Καλουντέροβιτς.

Διαιτητής: Ηλίας Σπάθας



Ο Ολυμπιακός και ο Ερυθρός Αστέρας δεν είναι απλώς δύο σωματεία. Είναι «αδέρφια»! Οι Σέρβοι αποδέχθηκαν με μεγάλη χαρά να βοηθήσουν από την πλευρά τους στην προσπάθεια που γίνεται προκειμένου ο Ερασιτέχνης να βγει από το οικονομικό αδιέξοδο. Μαζί τους ήρθαν στην Ελλάδα και 300 οπαδοί του Αστέρα, οι γνωστοί Delije.

Τρία «Τ» αρκούν για τις πρώτες συστάσεις με τον Μίλος Σέστις: Ταχύς (στην... σκέψη), Τεχνίτης (φίλοι κι εχθροί έχουν να λένε για τις φοβερές ντρίμπλες του), Τρομερός (στην καλή του μέρα)! Ο παλαίμαχος μεσοεπιθετικός, μέλος της ισχυρής Εθνικής ομάδας της ενωμένης Γιουγκοσλαβίας και ποδοσφαιριστής των «ερυθρολεύκων» την περίοδο 1985-87, θα ενισχύσει με την παρουσία του σήμερα στο γήπεδο, το σημερινό φιλικό. «Ένα μέρος της καρδιάς μου ανήκει στον Ολυμπιακό», δήλωσε ο Σέστις στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x