Stoiximan Super League

«Η παραμονή εξαρτάται από εμάς»

Στο χέρι του Ατρόμητου είναι η παραμονή στην κατηγορία, όπως δήλωσε κατά την βράβευσή του ως MVP της 27ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, ο Στέλιος Σφακιανάκης.

Στο χέρι του Ατρόμητου είναι η παραμονή στην κατηγορία, όπως δήλωσε κατά την βράβευσή του ως MVP της 27ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, ο Στέλιος Σφακιανάκης.

Ο μέσος της ομάδας του Περιστερίου, ήταν ο μεγάλο πρωταγωνιστής στο 2-2 με τον ΠΑΟΚ, καθώς σημείωσε και τα δύο τέρματα του Ατρόμητου. Στο περιθώριο της βράβευσής του, ρωτήθηκε για τον στόχο της ομάδας του και σχολίασε:

«Είναι χαρά μου αυτή η βράβευση αλλά θα ήθελα να είχε συνδυαστεί με νίκη της ομάδας μου και όχι με την ισοπαλία για να νιώθαμε αυτή την στιγμή πιο ελεύθεροι στη βαθμολογία. Γνωρίζουμε ότι η θέση της ομάδας μου είναι δύσκολη όμως όλοι οι παίκτες προσπαθούμε για το καλύτερο. Αυτός είναι και ο δικός μου στόχος, να βοηθάω την ομάδα μου για να πετύχει τους στόχους της. Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να έχω την υγεία μου. Όσον αφορά την πορεία μας στο πρωτάθλημα πρέπει να ξεμπερδεύουμε όσο το δυνατόν πιο σύντομα και αυτό εξαρτάται αποκλειστικά από εμάς. Αν εμείς είμαστε αυτοί που πρέπει δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα».

Σε ότι αφορά τον τρόπο με τον οποίο πανηγυρίζει τα γκολ που πετυχαίνει, σχολίασε:
«Αυτό είναι για τον κόσμο που ξέρω πόσο χαίρεται εκείνη την στιγμή. Ξέρω ότι ο τρόπος του πανηγυρισμού συμβολίζει κάτι για τους φιλάθλους μας και θέλω να τους ανταποδώσω την συμπαράσταση και την αγάπη που μας δείχνουν σε κάθε παιχνίδι. Θέλω να γνωρίζουν ότι θα δίνω πάντα τον καλύτερο μου εαυτό όσο και οι συμπαίκτες μου για να τους κάνουμε χαρούμενους και ευτυχισμένους στο τέλος της περιόδου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x