Stoiximan Super League

Μάτιασαν… τον Βιεϊρίνια!

Ο Αντρές Βιεϊρίνια στάθηκε άτυχος, μιας και τραυματίστηκε στο φιλικό της Πορτογαλίας U-23 με την αντίστοιχη της Ιταλίας. Ο άσος του ΠΑΟΚ και αρχηγός της Ιβηρικής ομάδας στο σημερινό παιχνίδι, βρέθηκε στην ενδεκάδα, όμως στο 18’ και έπειτα από ένα δυνατό χτύπημα, αποχώρησε υποβασταζόμενος. «Ευτυχώς δεν πονάω, δεν πιστεύω να είναι κάτι σοβαρό», τόνισε.

Ο Αντρές Βιεϊρίνια στάθηκε άτυχος, μιας και τραυματίστηκε στο φιλικό της Πορτογαλίας U-23 με την αντίστοιχη της Ιταλίας. Ο άσος του ΠΑΟΚ και αρχηγός της Ιβηρικής ομάδας στο σημερινό παιχνίδι, βρέθηκε στην ενδεκάδα, όμως στο 18’ και έπειτα από ένα δυνατό χτύπημα, αποχώρησε υποβασταζόμενος.

«Ευτυχώς δεν πονάω, δεν πιστεύω να είναι κάτι σοβαρό. Ήρθα στο νοσοκομείο απλά για κάποιες απαραίτητες εξετάσεις και αύριο θα επιστρέψω στην Ελλάδα», τόνισε σε επικοινωνία που είχε με το metrosport.gr

Το χτύπημα είναι στο πέλμα ωστόσο δεν προκαλεί μεγάλη ανησυχία. Ο Βιεϊρίνια αναμένεται το βράδυ της Πέμπτης στη Θεσσαλονίκη, ενώ το πρωί της επόμενης ημέρας θα εξεταστεί και από τον γιατρό του ΠΑΟΚ, Γιάννη Ράλλη.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Σγαρδέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x