Stoiximan Super League

Η διαφορά μετράει…

Χωρίς απώλειες θέλει να ολοκληρώσει την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος ο Παναθηναϊκός, ώστε να διατηρήσει ή και να αυξήσει τη διαφορά του από την πέμπτη θέση, από την οποία θα προκύψει η αρχική βαθμολογία των πλέι οφ. Με ενοχλήσεις στα πλευρά αποχώρησε ο Καντέ από τον αγώνα κόντρα στην Κέρκυρα ().

Χωρίς απώλειες θέλει να ολοκληρώσει την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος ο Παναθηναϊκός, ώστε να διατηρήσει ή και να αυξήσει τη διαφορά του από την πέμπτη θέση, από την οποία θα προκύψει η αρχική βαθμολογία των πλέι οφ. Με ενοχλήσεις στα πλευρά αποχώρησε ο Καντέ από τον αγώνα κόντρα στην Κέρκυρα (2-1). Σήμερα στα γραφεί για να υπογράψει ο Βύντρα.

Η νίκη επί της Κέρκυρας με σκορ 2-1, σε συνδυασμό με την ήττα της ΑΕΚ άνοιξε κι άλλο την «ψαλίδα» της διαφοράς από τους διώκτες του Παναθηναϊκού. Οι «πράσινοι» ωστόσο ενδιαφέρονται περισσότερο για τους βαθμούς που απέχουν από τον Ολυμπιακό Βόλου, ο οποίος είναι πέμπτος στη βαθμολογία και με βάση αυτόν προκύπτει η διαφορά στα πλέι οφ. Με τα μέχρι σήμερα δεδομένα, ο Παναθηναϊκός μπαίνει στους αγώνες κατάταξης με τρεις βαθμούς, ενώ ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός Βόλου με μηδέν.

Μάλιστα η ομάδα του Ζεσουάλδο Φερέιρα έχει την ευκαιρία να φτάσει και τους τέσσερις πόντους, αφού την τελευταία αγωνιστική κοντράρεται με την ομάδα του Μάκη Κατσαβάκη και με νίκη θα φτάσει στους 19 βαθμούς τη διαφορά, με την προϋπόθεση ότι και οι δύο ομάδες θα έχουν φτάσει μέχρις εκείνο το σημείο μόνο με επιτυχίες.



Ενοχλήσεις ο Καντέ

Με ενοχλήσεις στα πλευρά αποχώρησε από το ΟΑΚΑ ο Σεντρίκ Καντέ. Ο αμυντικός από το Μαλί προτιμήθηκε να αντικατασταθεί κατά τη διάρκεια του αγώνα, αφού σε εκείνο το σημείο είχε πρόβλημα όλη την προηγούμενη εβδομάδα και δεν θέλησε ο Φερέιρα να επιβαρυνθεί. Η κατάσταση του αμυντικού του Παναθηναϊκού θα εκτιμηθεί μέσα στην εβδομάδα, αν και δεν εμπνέει ανησυχία.

*Ρεπό έχουν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού».

Νίκος Μάρκου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x