Stoiximan Super League

Να αναβάλει τη φιέστα

Με στόχο να μεταθέσει τη στέψη του Ολυμπιακού αναμένεται να παραταχθεί σήμερα η ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη (19:00, ΝΕΤ/NovaΣΠΟΡ FM 94.6). Με πολλές απουσίες, αλλά διατηρώντας το 4-4-2 με ρόμβο στα χαφ η «Ένωση». Θετικές εντυπώσεις άφησε ο Γκούναρσον, τη στιγμή που οι Ιταλοί αναφέρουν επαφές της Πάρμα για τον Νάτσο Σκόκο.

Με στόχο να μεταθέσει τη στέψη του Ολυμπιακού αναμένεται να παραταχθεί σήμερα η ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη (19:00, ΝΕΤ/NovaΣΠΟΡ FM 94.6). Με πολλές απουσίες, αλλά διατηρώντας το 4-4-2 με ρόμβο στα χαφ η «Ένωση». Θετικές εντυπώσεις άφησε ο Γκούναρσον, τη στιγμή που οι Ιταλοί αναφέρουν επαφές της Πάρμα για τον Νάτσο Σκόκο.

Στα «χνάρια» του ΠΑΟΚ θέλει να βαδίσει η ΑΕΚ στο σημερινό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη. Όπως ο «Δικέφαλος του Βορρά» χάλασε τη φιέστα των Πειραιωτών, έτσι και η ΑΕΚ θέλει να μην είναι αυτή η ομάδα, εις βάρος της οποίας θα σφραγίσουν και μαθηματικά οι «ερυθρόλευκοι» τον τίτλο του πρωταθλητή. Οι ποδοσφαιριστές της «Ένωσης» έχουν την ψυχολογία μαζί τους, μετά την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου ΟΠΑΠ, όπου έχουν την ευκαιρία κόντρα στον Ατρόμητο να πάρουν τον πρώτο τους τίτλο ύστερα από αρκετά χρόνια.

Στην τελευταία προπόνηση της ΑΕΚ, ο Μανόλο Χιμένεθ τόνισε στους παίκτες του: «Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι από το πρώτο λεπτό μέχρι το τέλος, να μπούμε δυνατά από την αρχή. Έχουμε κάποια προβλήματα. Υπάρχουν τραυματισμοί και ορισμένοι παίκτες είναι πολύ κουρασμένοι. Έχω κάποιες αμφιβολίες για την ενδεκάδα και θα πρέπει να περιμένω μέχρι την τελευταία στιγμή να για δω σε τι κατάσταση βρίσκεστε. Θα παίξουν όσοι είναι έτοιμοι στο 100% και θέλω όσοι ξεκινήσετε να συνεχίσετε στον ρυθμό που είχε η ομάδα στα τελευταία παιχνίδια».

Αναφερόμενος στις αδυναμίες του αντιπάλου πρόσθεσε: «Δεν πρέπει να τους αφήσουμε να κυκλοφορήσουν την μπάλα στη μεσαία γραμμή. Είναι το δυνατό τους σημείο. Δεν πρέπει να έχουν την μπάλα στην κατοχή τους. Ο Ιμπαγάσα, ο Ριέρα, ο Ντουντού, ο Φουστέρ είναι καλοί χειριστές της μπάλας και για να τους περιορίσουμε χρειάζεται να μη φτάνει η μπάλα σε αυτούς. Έχουν τον τρόπο να την προωθούν στην επίθεση και ο Ολυμπιακός εκεί έχει γρήγορους και επικίνδυνους παίκτες και μπορεί να μας κάνει ζημιά».

Επιμένει στο ρόμβο

Το σύστημα που έχει καθιερώσει στα τελευταία παιχνίδια και με το οποίο αποδίδει ωραίο ποδόσφαιρο η ΑΕΚ αναμένεται να διατηρήσει και κόντρα στον Ολυμπιακό ο Ισπανός τεχνικός, πάρα τις απουσίες των Μάκο, Δέλλα, Καράμπελα και Μπλάνκο, οι οποίοι δεν μπόρεσαν να ξεπεράσουν τους τραυματισμούς τους.

Στο 4-4-2 που θα παρατάξει ο Χιμένεθ, ο Σάχα θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια, ενώ οι Λαγός, Ματέος, Νασούτι και Μανωλάς θα είναι κατά πάσα πιθανότητα η τετράδα της άμυνας. Αν τελικά προτιμηθεί ο Γεωργέας ή ο Γιάχιτς στα δεξιά, ο Μανωλάς είναι πολύ πιθανό να χρησιμοποιηθεί ως σέντερ μπακ. Αμυντικός χαφ διατηρείται ο Ντιοπ, με τους Μίτσελ και Καφέ να είναι οι δύο εσωτερικοί χαφ. Ο Γκερέιρο θα έχει το ρόλο του οργανωτή, ενώ ο Μπαχά θα παίξει κορυφή, με τον Σκόκο συμπαραστάτη σε ελεύθερο ρόλο.

Άρεσε ο Γκούναρσον, σενάρια για Σκόκο και Πάρμα

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση που πραγματοποίησε ο Άρον Γκούναρσον στον αγώνα της Μπέρνλι με την Κόβεντρι έμεινε ο Άρναρ Γκρέταρσον. Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ ξέρει πολύ καλά τον 21χρονο μέσο, ο οποίος αποτελεί ελκυστική περίπτωση για την «Ένωση» και λόγω ηλικίας και επειδή μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, Ο Ισλανδός χαφ έχει τονίσει σε βρετανικά ΜΜΕ πως είναι ανοικτός σε κάθε πρόταση, αν και από την πλευρά των «κιτρινόμαυρων» δεν επιβεβαιώνεται κάποια επαφή.

Σε διαπραγματεύσεις για την απόκτηση του Νάτσο Σκόκο βρίσκονται Πάρμα και ΑΕΚ, σύμφωνα με την ιταλική ιστοσελίδα “calcioline.com”. Στο εν λόγω δημοσίευμα αναφέρεται πως ο μάνατζερ του Αργεντινού μεσοεπιθετικού έχει έρθει σε επαφή με τους διοικούντες τους «παρμέντσι», με το θέμα ωστόσο να παραμένει παγωμένο, λόγω της μάχης που δίνει για να αποφύγει τον υποβιβασμό η ιταλική ομάδα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x