Stoiximan Super League

«Θερμά ευχαριστώ στον Δ.Γιαννακόπουλο»

Ανακοίνωση εξέδωσε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Νίκος Ρισβάς, με την οποία ευχαριστεί τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για τις 500.000€ σε μορφή χορηγία που έδωσε. «Δεν είναι η πρώτη φορά που αποδεικνύει έμπρακτα την αγάπη του αυτή, καθώς δεν πρέπει να ξεχνάμε τη δωρεά 200.000 Ευρώ που πραγματοποίησε τον περασμένο Δεκέμβριο» ήταν μέρος της ανακοίνωσης του προέδρου του ερασιτέχνη.

Ανακοίνωση εξέδωσε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Νίκος Ρισβάς, με την οποία ευχαριστεί τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για τις 500.000€ σε μορφή χορηγία που έδωσε.

«Δεν είναι η πρώτη φορά που αποδεικνύει έμπρακτα την αγάπη του αυτή, καθώς δεν πρέπει να ξεχνάμε τη δωρεά 200.000 Ευρώ που πραγματοποίησε τον περασμένο Δεκέμβριο» ήταν μέρος της ανακοίνωσης του προέδρου του ερασιτέχνη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Εκ μέρους της Διοίκησης του Παναθηναϊκής των δεκατεσσάρων (14) αγωνιστικών τμημάτων και των 650 και πλέον αθλητών του Σωματείου μας, επιθυμώ να εκφράσω τις θερμότερες ευχαριστίες μου προς τον κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλο για την ανεκτίμητης αξίας προσφοράς του προς το Σύλλογο.

Είναι γνωστή η αγάπη που τρέφει ο κ. Δημήτρης Γιαννακόπουλος για τον Παναθηναϊκό. Δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά που αποδεικνύει έμπρακτα την αγάπη του αυτή, καθώς δεν πρέπει να ξεχνάμε την δωρεά 200.000 Ευρώ που πραγματοποίησε τον περασμένο Δεκέμβριο.

Κινήσεις και πρωτοβουλίες όπως αυτές του κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλου πρέπει ν’ αποτελέσουν παράδειγμα προς μίμηση και για άλλους επώνυμους της Παναθηναϊκής Οικογένειας.

Είμαι βέβαιος ότι ο κόσμος του Παναθηναϊκού τελικός Κριτής των πάντων, αντιλαμβάνεται πλήρως και είναι σε θέση να αξιολογήσει ορθά τη σημασία τέτοιων δυναμικών και ξεκάθαρων κινήσεων, σαν και την πρόσφατη του κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλου που μας κάνουν όλους να αισθανόμαστε πιο αισιόδοξοι για το μέλλον του Πολυνίκη Συλλόγου.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ του Παναθηναϊκού Α.Ο,
Ν. Ρισβάς».

Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x