Stoiximan Super League

Προσγείωση...

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν από χθες άπαντες στον Ατρόμητο, ύστερα από την ιστορική πρόκριση στο τελικό του Κυπέλλου ΟΠΑΠ, χάρις το ισόπαλο που πήραν στην έδρα του Ολυμπιακού Βόλου. Ωστόσο από σήμερα θα πρέπει άπαντες να βάλουν τα «κεφάλια μέσα», αφού ακολουθεί ο κρίσιμος αγώνας με τον ΠΑΟΚ στο Περιστέρι, μετους βαθμούς να είναι απαραίτητοι για την αποφυγή του υποβιβασμού. 17ος φιναλίστ Κυπέλλου.

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν από χθες άπαντες στον Ατρόμητο, ύστερα από την ιστορική πρόκριση στο τελικό του Κυπέλλου ΟΠΑΠ, χάρις το ισόπαλο 0-0 που πήραν στην έδρα του Ολυμπιακού Βόλου. Ωστόσο από σήμερα θα πρέπει άπαντες να βάλουν τα «κεφάλια μέσα», αφού ακολουθεί ο κρίσιμος αγώνας με τον ΠΑΟΚ στο Περιστέρι, μετους βαθμούς να είναι απαραίτητοι για την αποφυγή του υποβιβασμού. 17ος φιναλίστ Κυπέλλου.

«Φρένο» στις χαρές και τα πανηγύρια θα επιχειρήσει να βάλει από σήμερα κιόλας ο Γιώργος Δώνης. Ο προπονητής του Ατρομήτου ξέρει ότι το κλίμα ευφορίας που επικρατεί στις τάξεις της ομάδας μπορεί να τους βγει «ξινό», αν δεν προσέξουν την Κυριακή. Οι Περιστεριώτες βρίσκονται ανάμεσα στις ομάδες που «καίγονται» για βαθμούς, ώστε να σωθούν και η έλλειψη αυτοσυκέντρωσης μόνο πλεονέκτημα δεν είναι.

Οι «πρίγκιπες της Δυτικής όχθης», όπως αποκαλούνται βρίσκονται μόλις έναν βαθμό πάνω από την επικίνδυνη ζώνη και έχουν το δυσκολότερο πρόγραμμα από τις ομάδες που μάχονται για τη σωτηρία, αρχής γεγομένης από τον αγώνα που ακολουθεί με τον ΠΑΟΚ. Μετά τον «Δικέφαλο του Βορρά» έχει διαδοχικά να αντιμετωπίσει ΑΕΚ (έξω) και Ολυμπιακό (μέσα), με τη χρονιά να κλείνει με τον ματς κόντρα στην Καβάλα στο Περιστέρι. Συνεπώς δεν υπάρχει καιρός για πανηγυρισμούς, τουλάχιστον όχι μέχρι να εξασφαλιστεί η παραμονή.

17ος φιναλίστ

Στο μικρό γκρουπ των ομάδων που έχουν αγωνιστεί σε τελικό Κυπέλλου Ελλάδος προστέθηκε από χτες ο Ατρόμητος. Η ομάδα του Περιστερίου έγινε η 9η από το Λεκανοπέδιο της Αττικής που φτάνει ένα βήμα πριν τον τίτλο και η 17η από όλη την Ελλάδα. Αναλυτικότερα σε τελικό έχουν αγωνιστεί οι: Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, ΑΕΚ, Πανιώνιος, Εθνικός, Απόλλων Αθηνών, Αθηναϊκός, Ιωνικός, ΠΑΟΚ, Άρης, Ηρακλής, Λάρισα, Καστοριά, ΟΦΗ, Δόξα Δράμας και Πιερικός.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x