Stoiximan Super League

Μπέος: «Δεν πάτε να γυρίσετε καμιά ταινία»!

Αχιλλέας Μπέος… on fire! Ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού Βόλου βρέθηκε στα επίσημα της Νέας Σμύρνης, για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση του Πανιωνίου με τη Λάρισα, που έληξε 3-3. Μετά το τέλος του αγώνα είχε έναν πολύ ενδιαφέροντα διάλογο με τον αντιπρόεδρο των «βυσσινί», Κώστα Κωστάντο, με αφορμή τη διαιτησία του κ. Παππά, όταν ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για την υπόθεση με τις κασέτες, είπε: «Δεν πάτε να γυρίσετε καμιά ταινία…», ενώ ήταν έξαλλος με τον Νταμπίζα!

Αχιλλέας Μπέος… on fire!

Ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού Βόλου και πρόσωπο των ημερών -μεταξύ άλλων- βρέθηκε στα επίσημα της Νέας Σμύρνης, για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση του Πανιωνίου με τη Λάρισα, που έληξε 3-3.

Μετά το τέλος του αγώνα είχε έναν πολύ ενδιαφέροντα διάλογο με τον αντιπρόεδρο των «βυσσινί», Κώστα Κωστάντο, με αφορμή την τραγική διαιτησία -η αλήθεια είναι- του κ. Παππά, όταν ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για την υπόθεση με τις κασέτες, είπε: «Δεν πάτε να γυρίσετε καμιά ταινία…», ενώ ήταν έξαλλος με τον Νίκο Νταμπίζα!

Ας τα πάρουμε, όμως, από την αρχή…

Ο πρώην ισχυρός άνδρας των «κυανέρυθρων» περίμενε τον κ. Κωστάντο -γνωρίζονται πολλά χρόνια- στη μικτή ζώνη, προκειμένου να τα πούνε, τόσο για το ματς, όσο (περισσότερο) για τα σφυρίγματα του Αθηναίου ρέφερι.

Ο μεταξύ τους διάλογος -απουσία καμερών- είχε ενδιαφέρον: «Θεωρείς ότι αδικήθηκες σήμερα;», ρώτησε ο κ. Μπέος τον αντιπρόεδρο της θεσσαλικής ΠΑΕ, με τον δεύτερο να του απαντάει καταφατικά και τον μεγαλομέτοχο του Ολυμπιακού Βόλου να… επανέρχεται: «Και εγώ μπορώ να σου πω για το πρώτο γκολ της Λάρισας…».

Στην συνέχεια, μιλώντας μπροστά στις κάμερες, ρωτήθηκε για τις κασέτες, απαντώντας, εκδηλώνοντας την έντονη δυσαρέσκειά του για το ερώτημα: «Δεν πάτε να γυρίσετε καμιά ταινία»!

Έπειτα, στο… στόχαστρο του κ. Μπέου μπήκε ο Νίκος Νταμπίζας, για τον οποίο τόνισε: «Είναι ντροπή για παίκτες σαν τον Νταμπίζα με τέτοια προσφορά. Με μεγάλη εμπειρία, καθώς έχει αγωνιστεί και στο εξωτερικό, να έχει τόσο χυδαία συμπεριφορά».

Για τα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο, δήλωσε: «Να ρωτήσουμε την ελληνική πολιτεία… Αν έχει κάποιο σχέδιο και πλάνο να μας το πει» και τέλος, για το ματς, σημείωσε: «Δεν ήταν ποιοτικό το ματς, αλλά ήταν απ' αυτά που αξίζεις να δεις. Αδικήθηκε ο Πανιώνιος».

Ο κ. Μπέος, γενικά, πάντως, ήταν έξαλλος με τη διαιτησία του κ. Παππά, ενώ χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι μισή ώρα μετά το σφύριγμα του Αθηναίου ρέφερι παρέμενε ακόμα στο γήπεδο… Μάλιστα, είχε με κάποιον -από απόσταση- έναν έντονο διάλογο…

Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x